Låna pengar med skuld hos Kronofogden – Omstartslån

Letar du efter ett lån med skulder hos Kronofogden, ett så kallat omstartslån utan bostad som säkerhet? Vi har sammanställt Sveriges populäraste långivare som erbjuder möjligheten att låna pengar med betalningsanmärkningar och Kronofogden. Du har möjligheten att samla lån trots aktivt skuldsaldo mellan 20.000 – 500.000 kr med en löptid mellan 1 – 12 år.

Samla lån trots skulder hos NyStart Finans

  • Hos NyStart Finans har du möjligheten att samla lån trots en aktiv skuld hos Kronofogden, betalningsanmärkningar och många förfrågningar hos UC. Hos Nystart Finans får du alltid en snabb handläggning och personlig rådgivning för att bli skuldfri.
  • Ansök om ett privatlån mellan 10.000 – 500.000 kr och välj en återbetalningstid som passar dig mellan 1 – 12 år.
  • NyStart Finans har ett kundbetyg på 4,6 av 5 från 815 kundomdömen på Trustpilot (2019-11-03). NyStart Finans rankar därmed som en av Sveriges populäraste långivare som erbjuder lån trots skulder och betalningsanmärkningar.
  • Krav: Fast anställning. En månadsinkomst på minst 22.000 kr. Observera: för att kunna få hjälp att lösa skulder hos Kronofogden får din skuldkvot inte överstiga 100 %, alternativt krävs en medsökande.

Omstartslån med säkerhet hos Marginalen Bank

  • Maginalen Bank erbjuder ett lån trots skuld hos Kronofogden och betalningsanmärkningar, ett så kallat omstartslån.
  • Använd pengarna till det du vill, exempelvis samla alla dyra lån och krediter eller finansiera en renovering av bostaden.
  • Om du vill låna till bostad krävs en kontantinsats på minst 15 % av köpesumman.
  • Krav: Minst 20 år. En årsinkomst på minst 200.000 kr. Du måste lösa alla skulder till inkasso Kronofogden innan du investerar i något annat. Observera: för att kunna lösa skulder hos Kronofogden krävs någon form av säkerhet, exempelvis en bostad som du äger eller ska köpa.

Samla lån trots skulder hos Kronofogden

Det är generellt sätt inget problem att samla lån med betalningsanmärkningar i Sverige. De flesta låneförmedlare på den svenska marknaden erbjuder exempelvis möjligheten att ansöka om ett privatlån trots ett flertal anmärkningar. Däremot är det svårt att hitta någon långivare som erbjuder möjligheten att samla lån trots en aktiv skuld hos Kronofogden.

Lösa skulder hos Kronofogden utan säkerhet

Det är generellt sätt oerhört svårt att kunna lösa skulder hos Kronofogden utan säkerhet, det vill säga med hjälp av ett privatlån utan säkerhet, ett så kallat blancolån. De flesta långivare som erbjuder omstartslån ställer kravet att du måste ha någon typ av säkerhet, exempelvis en bostad, för att få låna pengar med en skuld hos Kronofogden. Däremot finns det en långivare på den Svenska marknaden som erbjuder möjligheten att lösa skulder hos Kronofogdemyndigheten utan säkerhet, detta är långivaren NyStart Finans.

NyStart Finans erbjuder privatlån mellan 20.000 – 500.000 kr till dig som vill låna pengar trots svag kreditvärdighet, exempelvis med många UC kreditupplysningar, betalningsanmärkningar eller en aktiv skuld hos Kronofogden. Du har möjligheten att välja en flexibel löptid mellan 1 – 12 år. För att kunna bli beviljad ett lån med skuldsaldo krävs en medsökande.

Omstartslån – lån med skuldsaldo hos Kronofogden

Med ett så kallat omstartslån eller nystartslån har du möjligheten att låna pengar med skuldsaldo hos Kronofogdemyndigheten. Tack vare omstartslån kan privatpersoner som har hamnat i en ekonomisk situation få hjälp att lösa sina skulder och få en ekonomisk nystart. Det finns ett flertal långivare på den svenska marknaden som erbjuder omstartslån, däremot är det endast NyStart Finans som erbjuder omstartslån utan säkerhet. Tack vare möjligheten ansöka om ett omstartslån utan säkerhet kan även du som saknar tillgångar i form av exempelvis mark eller bostad få lösa dina skulder hos Kronofogden.

Slutsats

För dig som letar efter ett lån trots skuldsaldo hos Kronofogden utan säkerhet kan ansöka om ett privatlån, ett så kallat blancolån, hos NyStart Finans. Utan säkerhet innebär att du inte behöver pantsätta någon egendom för att få låna. NyStart Finans ger dig även personlig rådgivning kring hur du ska lösa dina skulder och bli skuldfri. Ta chansen att starta om ditt ekonomiska liv genom att ansöka om ett lån hos NyStart Finans.