Snabblån och sms lån med Creditsafe

Jämför privatlån, sms lån och snabblån utan UC som använder Creditsafe för kreditupplysningar. Vi har sammanställt Sveriges populäraste långivare under 2020 som erbjuder lån med Creditsafe. Låna 1 000 – 45 000 kr med en flexibel löptid från 30 dagar.

Belopp: 123
Löptid: 123
  • Filter:
  • Med betalningsanmärkning
  • Helglån
  • Direkt utbetalning
Sortering:
Vi har hittat st lån till dig
Vi har hittat ett lån till dig
Inga lån hittades
Visa fler resultat

Månadskostnad är beräknad utifrån ränta och eventuella aviseringsavgifter. Att återbetala tar även eventuella uppläggningsavgifter med i beräkningen. Kontrollera alltid din lånekostnad hos respektive långivare under ansökningsprocessen.

Räntor och avgifter uppdaterade 2020-09-03.

Hitta billiga lån utan UC med Creditsafe

Vi har gjort det enkelt för dig som är intresserad av att låna pengar med Creditsafe genom att sammanställa Sveriges populäraste långivare 2020. Långivare som erbjuder mindre lån upp till cirka 30 000 – 50 000 kr använder sällan UC för kreditupplysningar, istället är det vanligare att något alternativt kreditupplysningsföretag används som exempelvis Bisnode Kredit, SafeNode eller Creditsafe. Fördelen för dig som låntagare är att du undviker att en kreditupplysning registreras i UCs register som annars hade legat kvar under 12 månader.

1. Välj lånebelopp och löptid

Långivare som samarbetar med Creditsafe erbjuder möjligheten att låna mellan 1 000 – 45 000 kr. Du kan välja en flexibel återbetalningstid som passar dig från 30 dagar. 

Högsta lånebeloppet på 45 000 kr erbjuds av Ferratum. Om du är intresserad av ett högre lånebelopp är du tvungen att vända dig till en långivare som tar kreditupplysning hos UC.

2. Låna anonymt utan UC

Långivare som använder Creditsafe erbjuder möjligheten att låna pengar utan UC kreditupplysning. Ingen information kommer därmed registreras i UCs register och inget annat företag kommer kunna se att du ansökt om lån.

3. Hitta det billigaste snabblånet med Creditsafe

Direkt efter att du har valt önskat lånebelopp och återbetalningstid presenteras Sveriges populäraste långivare 2020. Långivarna rangordnas automatiskt efter aktuellt kundbetyg på Trustpilot, det är därmed enkelt att snabbt hitta en omtyckt långivare med högt kundbetyg. 

Om du prioriterar den lägsta lånekostnaden rekommenderar vi att du jämför Att återbetala, som visar lånets totala kostnader inklusive amortering. Denna belopp tar alla kostnadsposter i beaktning, det vill säga ränta, aviseringsavgifter och uppläggningsavgifter.

Klicka på Mer information under respektive långivare för att få mer information om bland annat inkomstkrav och kundtjänstens öppettider.

Vad är Creditsafe?

Creditsafe är ett svenskt företag som erbjuder kreditupplysningar på privatpersoner. En kreditupplysning innehåller ekonomisk information om en privatperson, som exempelvis deklarerad inkomst, fastighetsinnehav, skulder hos Kronofogdemyndigheten och eventuella betalningsanmärkningar. Kreditupplysningen ligger till grund för att kunna bedöma privatpersonens kreditvärdighet. 

Långivare i Sverige är enligt lag skyldiga att utföra en kreditprövning av nya kunder som ansöker om lån. Långivaren måste försäkra sig om att låntagaren har en tillräckligt god kreditvärdighet och återbetalningsförmåga för att få låna pengar.

Vilka långivare använder Creditsafe för kreditupplysningar?

Vi har hittat fyra  långivare på den svenska marknaden som erbjuder snabblån med Creditsafe, dessa är Smspengar, Ferratum och FlexLimit. Det finns fler långivare som samarbetar med Creditsafe, vi är däremot endast intresserade av att jämföra Sveriges populäraste långivare som erbjuder tydliga lånevillkor och bra räntor.

Alla dessa långivare erbjuder möjligheten att slutföra ansökningsprocessen online på långivarens hemsida med BankID. Du får oftast besked direkt och du kan hos några långivare disponera pengarna direkt efter att ditt lån har beviljats.

För- och nackdelarna att låna med Creditsafe

Långivare som använder Creditsafe erbjuder generellt sätt högkostnadskrediter som ofta går under namnen snabblån och sms-lån. Till skillnad mot privatlån med låg ränta har lån med Creditsafe oftast en nominell årsränta på strax under 40,0 %. Anledningen är att det sedan september 2018 finns en lag om räntetak för högkostnadskrediter som innebär att den nominella årsräntan inte får överstiga 40,0 %. Förutom ränta tillkommer det ofta en uppläggningsavgift och ibland även en månatlig aviseringsavgift.

Fördelarna med denna låneform är den snabba hanteringen och utbetalningen. Till skillnad mot privatlån kan du välj en kortare återbetalningstid än 12 månader, exempelvis 30, 60 eller 90 dagar. Med denna bakgrund lämpar sig denna låneform framför allt till privatpersoner som vill låna pengar under en kortare period med snabb utbetalning. 

Finns det privatlån med Creditsafe?

Om du är intresserad av ett större privatlån över 45 000 kr behöver du vända dig till en långivare som tar kreditupplysning hos UC. Om du vill låna ett större belopp är det oavsett bättre att vända sig till en långivare som använder individuell räntesättning för att minimera lånets kostnad.

Populära snabblån med Creditsafe 2020

Ferratum

  • Ferratum erbjuder sms lån med Creditsafe mellan 1 000 – 45 000 kr. Kontokrediten har en nominell årsränta på 39,3 %. Inga avgifter tillkommer.
  • En av Sveriges populäraste långivare med kundbetyget 3,8 av 5 från 508 kundomdömen på Trustpilot (2020-09-01).
  • Erbjuder direkt utbetalning till dig som har konto hos Swedbank, Handelsbanken, Nordea och SEB, även på kvällar fram till kl.21:00 och på lördagar och söndagar mellan kl. 11:00 – 18:00.
  • Krav: +21 år. Deklarerad inkomst. Ingen anmärkning får ha uppkommit senaste 6 månaderna.