Snabblån och sms lån med Creditsafe

Jämför sms lån och snabblån utan UC som använder Creditsafe för kreditupplysningar. Vi har sammanställt ett komplett lista över Sveriges populäraste långivare 2019 som erbjuder sms lån med Creditsafe. Låna 1.000 – 80.000 kr med en flexibel löptid från 30 dagar.

Belopp: 123
Löptid: 123
  • Filter:
  • Med betalningsanmärkning
  • Helglån
  • Snabblån utan UC
Sortering:
Vi har hittat st snabblån till dig
Vi har hittat ett snabblån till dig
Inga lån hittades
Visa fler resultat

Månadskostnad är beräknad utifrån ränta och eventuella aviseringsavgifter. Att återbetala tar även eventuella uppläggningsavgifter med i beräkningen. Kontrollera alltid din lånekostnad hos respektive långivare under ansökningsprocessen. Räntor och avgifter uppdaterade 2019-08-01.

Hitta billiga sms lån med Creditsafe

Vi har gjort det enkelt för dig som är intresserad av att låna pengar med Creditsafe genom att sammanställa Sveriges populäraste långivare 2019 som utför samtliga kreditupplysningar hos Creditsafe. Långivare som erbjuder mindre lån upp till cirka 30.000 – 50.000 kr använder sällan UC för kreditupplysningar, istället är det vanligare att något annat kreditupplysningsföretag används som exempelvis Bisnode Kredit eller Creditsafe. Fördelen för dig som låntagare är att du undviker att en kreditupplysning registreras i UCs register som annars hade legat kvar under en period av 12 månader.

Klicka på Mer information under respektive långivare för att se vilket kreditupplysningsbolag som långivaren använder. 

1. Välj lånebelopp och löptid

Långivare som samarbetar med Creditsafe erbjuder möjligheten att låna mellan 1.000 – 50.000 kr. Du kan välja en flexibel återbetalningstid som passar dig från 30 dagar. 

2. Låna anonymt utan UC

Långivare som använder Creditsafe erbjuder möjligheten att låna pengar utan UC kreditupplysning. Ingen information kommer därmed registreras i UCs register och inget annat företag kommer kunna se att du ansökt om lån.

3. Hitta det billigaste snabblånet med Creditsafe

Direkt efter att du har valt önskat lånebelopp och återbetalningstid presenteras Sveriges populäraste långivare 2019. Långivarna rangordnas automatiskt efter aktuellt kundbetyg på Trustpilot, det är därmed enkelt att snabbt hitta en omtyckt långivare med högt kundbetyg. 

Om du prioriterar den lägsta lånekostnaden rekommenderar vi att du jämför Att återbetala – som visar lånets totala kostnader inklusive amortering. Denna belopp tar alla kostnadsposter i beaktning, det vill säga ränta, aviseringsavgifter och uppläggningsavgifter.

Klicka på Mer information för att få mer information om bland annat inkomstkrav och kundtjänstens öppettider.

Vad är Creditsafe?

Creditsafe är ett svenskt företag som erbjuder kreditupplysningar på privatpersoner. En kreditupplysning innehåller ekonomisk information om en privatperson, som exempelvis deklarerad inkomst, fastighetsinnehav, skulder hos Kronofogdemyndigheten och eventuella betalningsanmärkningar. Kreditupplysningen ligger till grund för att kunna bedöma privatpersonens kreditvärdighet. 

Långivare i Sverige är enligt lag skyldiga att utföra en kreditprövning av nya kunder som ansöker om lån. Långivaren måste försäkra sig om att låntagaren har en tillräckligt god kreditvärdighet och återbetalningsförmåga för att få låna pengar.

Vilka långivare använder Creditsafe för kreditupplysningar?

Vi har hittat fyra  långivare på den svenska marknaden som erbjuder snabblån med Creditsafe, dessa är Smspengar, Ferratum, FlexLimit och Credway. Det finns fler långivare som samarbetar med Creditsafe, vi är däremot endast intresserade av att jämföra Sveriges populäraste långivare som erbjuder tydliga lånevillkor och bra räntor.

Alla dessa långivare erbjuder möjligheten att slutföra ansökningsprocessen online på långivarens hemsida med BankID. Du får oftast besked direkt och du kan hos några långivare disponera pengarna direkt efter att ditt lån har beviljats.

För- och nackdelarna att låna med Creditsafe

Långivare som använder Creditsafe erbjuder generellt sätt högkostnadskrediter som ofta går under namnen snabblån och sms-lån. Till skillnad mot privatlån med låg ränta har lån med Creditsafe oftast en nominell årsränta på strax under 40,0 %. Anledningen är att det sedan september 2018 finns en lag om räntetak för högkostnadskrediter som innebär att den nominella årsräntan inte får överstiga 40,0 %. Förutom ränta tillkommer det ofta en uppläggningsavgift och ibland även en månatlig aviseringsavgift.

Fördelarna med denna låneform är den snabba hanteringen och utbetalningen. Till skillnad mot privatlån kan du välj en kortare återbetalningstid än 12 månader, exempelvis 30, 60 eller 90 dagar. Med denna bakgrund lämpar sig denna låneform framför allt till privatpersoner som vill låna pengar under en kortare period med snabb utbetalning. 

Populära snabblån med Creditsafe 2019

Ferratum

  • Ferratum erbjuder sms lån med Creditsafe mellan 1.000 – 35.000 kr. Kontokrediten har en nominell årsränta på 39,3 %. Inga avgifter tillkommer. 
  • En av Sveriges populäraste långivare med kundbetyget 7,9 av 10 från 496 kundomdömen på Trustpilot (2019-08-01).
  • Erbjuder snabblån med direkt utbetalning till Swedbank, Handelsbanken, Nordea och SEB, även på kvällar fram till kl.21:00 och på lördagar och söndagar mellan kl. 11:00 – 18:00.
  • Krav: +21 år. Deklarerad inkomst. Ingen anmärkning får vara yngre än 6 månader.

Nya lån med Creditsafe 2019

Vi utvärderar kontinuerligt nya långivare för att hitta aktörer som erbjuder nya sms lån med Creditsafe 2019. Hittills har det inte lanserats några nya långivare som använder Creditsafe för kreditupplysningar.