Samla lån

Genom att samla lån och krediter har du möjligheten att sänka dina räntekostnader och spara pengar. Vi har gjort det enkelt för dig som vill samla lån med bäst ränta genom att sammanställa Sveriges populäraste långivare som erbjuder samlingslån mellan 10.000 – 600.000 kr utan säkerhet. Genom att välja lånebelopp och återbetalningstid kan du med vår jämförelsetjänst hitta det bästa stället att samla lån på 1 minut!

Belopp: 123
Löptid: 123
 • Filter:
 • Med betalningsanmärkning
 • Endast låneförmedlare
 • Med många UC förfrågningar
Sortering:
Vi har hittat st samlingslån till dig
Vi har hittat ett samlingslån till dig
Inga lån hittades
Visa fler resultat

Månadskostnad är beräknad utifrån den lägst räntan som erbjuds, amortering och eventuella aviseringsavgifter. Att återbetala tar i tillägg även eventuella uppläggningsavgifter i beaktning. Observera att räntan för privatlån sätts individuellt utifrån dina ekonomiska förutsättningar, du måste därmed ansöka om ett lån för att få reda på din exakta lånekostnad. Vi kan inte garantera att angivna räntor och avgifter är aktuella.

Jämför samlingslån med vår tjänst

Vi har gjort det enkelt för dig som är intresserad av att spara pengar genom att samla dyrare smålån och krediter. Tack vare vår jämförelsetjänst kan du på bara några minuter hitta en omtyckt långivare eller låneförmedlare som erbjuder möjligheten att samla lån med låg ränta.

1. Välj lånebelopp och återbetalningstid

Du har möjligheten att ansöka om ett lån utan säkerhet mellan 10.000 – 600.000 kr. Utan säkerhet innebär att du inte behöver pantsätta någon egendom för att få låna pengar. Välj en återbetalningstid som passar dig mellan 1 – 15 år. Du kan alltid betala in lånet i förtur, utan några extra kostnader. Tänk på att välja en så kort återbetalningstid som möjligt för att minimera dina räntekostnader. För att få ansöka om ett lån måste du uppfylla långivarens grundkrav. Några generella grundkrav brukar vara att du måste du vara minst 18 alternativt 20 år samtidigt som du måste ha en deklarerad årsinkomst på minst 120.000 kr.

2. Samla lån med en låneförmedlare

Är du intresserad av att endast jämföra låneförmedlare som erbjuder möjligheten att samla lån? Genom att kryssa i Endast låneförmedlare visas endast låneförmedlare som erbjuder denna möjlighet. Låneförmedlaren kontaktar upp till 28 olika långivare för att försäkra sig om att du får den lägsta räntan utifrån dina ekonomiska förutsättningar. Räntan sätts individuellt och ligger oftast i intervallet 3 – 25 %.

Om du inte är intresserad av att vänta upp till 24 timmar på låneerbjudanden kan du även ansöka om ett samlingslån direkt hos en långivare.

3. Samla lån med betalningsanmärkningar

Är du intresserad av att samla lån med låg kreditvärdighet på grund av betalningsanmärkningar? Genom att kryssa i Med betalningsanmärkning visas endast långivare och låneförmedlare som kan acceptera betalningsanmärkningar. Oftast ställs kravet att ingen betalningsanmärkning får vara yngre än 6 månader och att du måste ha en årsinkomst på minst 120.000 kr.

4. Samla lån trots många förfrågningar 

Genom att filtrera resultatet efter Med många UC förfrågningar visas endast långivare och låneförmedlare som erbjuder möjligheten att samla lån trots många förfrågningar hos UC. Ett samlingslån trots många kreditupplysningar hos UC kan vara den enda utvägen för dig samlat på dig för många förfrågningar under en sammanhängande tolvmånadersperiod. 

5. Hitta det bästa samlingslånet

Långivarna rangordnas automatiskt efter deras deras kundbetyg på Trustpilot. Trustpilot är en av Sveriges största portaler för kundomdömen, du kan därmed känna dig trygg över att resultatet är oberoende och att det bygger på kundernas upplevelse.

Månadskostnad visar hur mycket du behöver betala tillbaka varje månad under din valda återbetalningstid. Att återbetala visar hur mycket du behöver betala tillbaka under hela lånets löptid, inklusive amortering, ränta och eventuella avgifter. Observera att beräknade belopp avser den lägsta räntan som erbjuds och att långivarna alltid tillämpar individuell räntesättning. Du måste därmed ansöka om ett lån för att få reda på din exakta lånekostnad.

Genom att klicka på Mer information får du mer information om bland annat kundtjänstens öppettider, grundkrav och eventuella avgifter.

Vad innebär det att samla lån?

Som privatperson är det vanligt att man samlar på sig ett flertal lån och krediter, allt från billån och båtlån till mindre lån för att betala av en dator eller TV. Dessa lån är oftast spridda hos ett flertal kreditgivare som alla har olika lånevillkor, räntor och avgifter. Genom att samla alla dina lån och krediter hos en enda långivare kan du oftast spara pengar, då du kan få bort kostsamma avgifter som exempelvis aviseringsavgifter samtidigt som det är lättare att förhandla fram en låg ränta för ett större lån. Du har alltid möjligheten att betala in dina smålån och krediter utan några extra kostnader, det är därmed enkelt att ansöka om ett nytt lån med en bättre ränta som du kan använda för att återbetala dessa.  

Samla lån snabbt med BankID

Tack vare E-legitimation som BankID och Mobilt BankID har du möjligheten att samla dina låna snabbare än någonsin. Hos samtliga långivare kan du ansöka om ett samlingslån dygnet runt på långivarens hemsida där du kan slutföra hela ansökningsprocessen genom att signera din låneansökan med E-legitimation. Du behöver därmed inte besöka något bankkontor för att få låna pengar, vilket var vanligt förr i tiden då låneavtalet behövde signeras skriftligen av låntagaren. Med en giltig E-legitimation har du i dagsläget möjligheten att samla dina dyrare lån och krediter redan samma dag som du ansöker.  

Samla lån utan UC

Med bakgrunden att lån utan UC generellt sätt har högre räntor och avgifter jämfört mot privatlån är vår rekommendation att du använder ett privatlån för att samla dina lån. Om du däremot är intresserad av att samla lån trots många förfrågningar hos UC samtidigt som du fått avslag på tidigare låneansökningar kan ett lån utan UC vara den enda utvägen.

Om du är intresserad att samla lån utan UC bör du tänka på att räntan oftast ligger oftast i intervallet 35 – 39 %. Oftast tillkommer även avgifter som aviseringsavgifter och uppläggningsavgifter. Vi rekommenderar dig därmed att välja en så kort återbetalningstid som möjligt för att minimera dina räntekostnader. Som mest kan du i dagsläget låna upp till 80.000 kr utan kreditupplysning hos UC hos en specifik långivare.

Långivare som erbjuder möjligheten att låna pengar utan att en kreditupplysning registreras i UCs register samarbetar istället för UC med något annat kreditupplysningsföretag där det vanligaste alternativet är Creditsafe.

Bästa alternativen för att samla lån

Vilket är egentligen det bästa stället att samla lån? Om du prioriterar ett samlingslån med den bästa räntan kan det vara en smart idé att använda sig av en låneförmedlare som exempelvis Zensum. Genom att ansöka om ett lån via en låneförmedlare kan du vara säker på att du får den bästa räntan utifrån dina ekonomiska förutsättningar. Låneförmedlaren kontaktar upp till 25 olika kreditgivare för att du ska få så många låneerbjudanden som möjligt. Du kan därefter enkelt välja det lån som har lägst ränta och bäst villkor.

Populära samlingslån januari 2019

Svea Ekonomi

 • Svea Ekonomi är ett populärt alternativ för privatpersoner som vill samla lån med betalningsanmärkningar och svag kreditvärdighet.
 • Du har möjligheten att ansöka om ett privatlån utan säkerhet mellan 10.000 – 400.000 kr som du kan använda för att samla dyrare smålån och krediter.
 • Räntan sätts individuellt utifrån dina ekonomiska förutsättningar och varierar mellan 6,90 – 25,95 %.
 • Krav: Minst 18 år. Deklarerad årsinkomst på minst 120.000 kr. Du har möjligheten att samla lån med betalningsanmärkningar och svag kreditvärdighet.

Zensum

 • Låneförmedlaren Zensum hjälper dig att samla lån med bäst ränta. Zensum kontaktar upp till 20 olika långivare för att du ska få den lägsta räntan utifrån dina ekonomiska förutsättningar.
 • Du har möjligheten att samla dina dyrare lån och krediter genom att ansöka om ett privatlån mellan 20.000 – 600.000 kr med en löptid mellan 1 – 15 år.
 • Zensum rankas just nu som en av Sveriges bästa låneförmedlare med ett kundbetyg på 9,3/10 från 2572 kundomdömen på Trustpilot (2019-01-01).
 • Krav: Minst 18 år. Deklarerad årsinkomst på minst 120.000 kr. Du har möjligheten att samla lån trots många förfrågningar hos UC och betalningsanmärkningar.