Låna smartare med Finansis

Låna smartare med Finansis

=

Om Finansis

Finansis grundades 2018 med målet att skapa Sveriges bästa jämförelsetjänst för lån. Med Finansis är det möjligt att jämföra både långivare och låneförmedlare som erbjuder snabblån och privatlån mellan 1 000 – 600 000 kronor utan säkerhet. Med vår jämförelsetjänst kan du enkelt hitta det billigaste lånet utifrån dina ekonomiska förutsättningar på bara några minuter.

=

Oberoende jämförelsetjänst

Finansis är en oberoende jämförelsetjänst för lån. Vi betygsätter inte långivare utan presenterar alltid det senaste kundbetyget från Trustpilot. Genom att jämföra kundomdömen från Trustpilot kan du känna dig trygg att långivaren erbjuder professionell kundservice och attraktiva låneerbjudanden. 

=

Jämför räntor och avgifter

Tänk på att räntan för privatlån sätts individuellt utifrån dina ekonomiska förutsättningar, vilket innebär att du måste ansöka om ett lån för att få reda på din exakta lånekostnad.

Observera att beräknade belopp som används i vår jämförelsetjänst till Månadskostnad och Att återbetala är beräknade utifrån den lägsta räntan som erbjuds. 

=

Ansvarsfriskrivning

Finansis är en jämförelsetjänst som jämför lånevillkor, räntor och avgifter mellan olika långivare och låneförmedlare. Vi ger därmed inte ut några lån och vi rekommenderar dig alltid att kontakta respektive långivare för mer information om deras låneprodukter.

Även fast vi kontinuerligt uppdaterar räntor och avgifter kan vi inte garantera att angivna räntor och avgifter är korrekta, vi rekommenderar dig därmed att alltid kontrollera din exakta lånekostnad och dina avtalsvillkor hos respektive långivare under ansökningsprocessen. 

Vill du komma i kontakt med oss?

6 + 1 =