Billån

Hitta Sveriges bästa billån på  1 minut med vår jämförelsetjänst. Jämför Sveriges populäraste långivare som erbjuder billiga billån utan säkerhet med låg ränta (fr. 2,90 %) mellan 5.000 – 600.000 kr. Välj en löptid mellan 1 – 10 år och signera ditt billån direkt med BankID.

Belopp: 123
Löptid: 123
 • Filter:
 • Med betalningsanmärkning
 • Endast låneförmedlare
 • Med många UC förfrågningar
Sortera:
Vi har hittat st lån till dig
Vi har hittat ett lån till dig
Inga lån hittades
Visa fler resultat

Månadskostnad beräknas utifrån den lägsta nominella räntan och eventuella aviseringsavgifter. Att återbetala tar i tillägg även eventuella uppläggningsavgifter med i beräkningen. Tänk på att alltid kontrollera din exakta lånekostnad under ansökningsprocessen hos respektive långivare, vi kan inte garantera att räntor och avgifter är aktuella. 

Jämför billån utan säkerhet hos Finansis

Med vår jämförelsetjänst är det enkelt att hitta det billigaste billånet med låg ränta. Så fort du har valt önskat lånebelopp och återbetalningstid presenteras populära långivare och låneförmedlare som erbjuder ett billån som uppfyller dina preferenser. Långivarna och låneförmedlarna rangordnas automatiskt efter deras kundbetyg på Trustpilot, det är därmed enkelt att hitta en omtyckt långivare som uppskattas av kunderna.

1. Välj lånebelopp och löptid

Du har möjligheten att ansöka om ett billån utan säkerhet mellan 5.000 – 600.000 kr. Välj en återbetalningstid som passar dig mellan 1 – 10 år.

Tänk på att välja en så kort återbetalningstid som möjligt för att minimera dina räntekostnader.

2. Billån via en låneförmedlare

Allt fler privatpersoner väljer att ansöka om billån genom en låneförmedlare. Bakgrunden är att långivare inom privatlån använder individuell räntesättning, vilket innebär att du måste ansöka om ett lån hos en långivare innan du får reda på din exakta lånekostnad.

När du ansöker om ett billån via en låneförmedlare prövar upp till 28 olika banker och kreditinstitut din ansökan, samtidigt som endast en kreditupplysning registreras hos UC. För att endast jämföra låneförmedlare, kryssa i Endast låneförmedlare

3. Billån med betalningsanmärkningar

Letar du efter ett billån trots att du har betalningsanmärkningar och svag kreditvärdighet? Om du är intresserad av att endast jämföra billån med betalningsanmärkningar, kryssa i Med betalningsanmärkningar under Filter.

Det finns ett flertal långivare på den svenska marknaden som kan acceptera betalningsanmärkningar, dock ställs oftast kravet att ingen anmärkning får vara yngre än 6 månader.

4. Hitta Sveriges bästa billån

Direkt efter att du har valt lånebelopp och återbetalningstid presenteras Sveriges populäraste långivare och låneförmedlare utifrån deras kundbetyg på Trustpilot. Vi har därmed gjort det enkelt för dig som snabbt vill hitta Sveriges bästa billån.

Månadskostnad visar den förväntade månadskostnaden för lånet, inklusive amortering, räntekostnader och eventuella aviseringsavgifter. 

Att återbetala visar hur mycket du kommer behöva betala tillbaka till långivaren under hela lånets återbetalningstid. Detta återbetalningsbelopp inkluderar förutom amortering, räntekostnader och aviseringsavgifter även eventuella uppläggningsavgifter. 

 

 

Billån utan säkerhet

Billån utan säkerhet innebär att du finansierar ditt bilköp med ett privatlån utan säkerhet, vilket är det populäraste sättet att finansiera en bil i dagsläget. Alternativet är ett billån med säkerhet som innebär att bilen används som pant. Anledningen till att billån utan säkerhet är det mest populära alternativet är den enklare processen både när du ska köpa och sälja din bil. Med ett billån utan säkerhet behöver du inte ha bestämt dig vilken bil du ska köpa när du ansöker om lånet, vilket underlättar vid köp av begagnade bilar. Du kan därmed få pengarna på ditt konto och sedan köpa din nya bil när rätt tillfälle dyker upp. 

Billån med BankID

Nu för tiden erbjuder de flesta långivare möjligheten att signera låneavtalet direkt under ansökningsprocessen med BankID, det vill säga E-legitimation. Du behöver därmed inte besöka ett bankkontor för att signera låneavtalet skriftligen. Det är därmed enklare än någonsin att låna pengar till din nya bil direkt på nätet. Om du saknar BankID kan du kontakta din bank mer för information om hur du registrerar din E-legitimation. Du har alltid möjligheten att signera låneavtalet skriftligen genom att besöka bankkontoret alternativt skicka in avtalet via post.  

Krav för billån

För att ha möjligheten att låna pengar till en ny bil måste du uppfylla långivarens grundkrav. Dessa skiljer sig mellan olika långivare, men oftast är kraven följande:   
 • Du måste vara minst 18 alternativt 20 år.
 • Du måste ha en inkomst från tjänst eller pension.
 • Du måste kunna uppvisa en deklarerad inkomst på minst 120.000 kr.
 • Du måste vara folkbokförd i Sverige.
 • Du får inte ha någon innestående skuld hos Kronofogden.
 • Det finns långivare som kan bevilja ett billån trots betalningsanmärkningar, dock gäller oftast kravet att ingen anmärkning får vara yngre än 6 månader.
 • För att kunna signera ditt låneavtal direkt på nätet behövs en giltig E-legitimation (BankID).

Billån utan kontantinsats

Samtliga långivare på denna sida erbjuder billån i form av ett privatlån utan säkerhet, detta innebär att du har möjligheten att låna till hela bilens värde. Till skillnad från billån med säkerhet får du med ett billån utan kontantinsats optimal frihet kring ditt bilköp.

Billån utan UC

För dig som är intresserad av att finansiera ditt bilköp med ett billån utan UC, det vill säga ett lån utan UC, bör tänka på att räntan och avgifterna är högre för dessa typer lån. Räntan ligger oftast i intervallet 35 – 39 % och oftast tillkommer både aviseringsavgifter och uppläggningsavgifter. Däremot kan ett billån utan UC vara lämpligt om du endast behöver finansiera en billigare bil med en kort återbetalningstid. Du har möjligheten att ansöka om ett billån utan UC mellan 1.000 – 50.000 kr med en flexibel återbetalningstid från 30 dagar. Billån utan UC kan även vara den enda utvägen för privatpersoner som har samlat på sig för många UC förfrågningar och som letar efter ett billån trots många förfrågningar hos UC. 

Hitta billiga billån med Finansis

Konsumenter som letar efter billiga billån bör jämföra räntan och avgifterna mellan ett flertal olika långivare, med bakgrunden att räntan för billån kan skilja sig avsevärt mellan olika långivare. Genom att jämföra billån med vår jämförelsetjänst kan du känna dig trygg över att du får det billigaste billånet utifrån dina ekonomiska förutsättningar.