Lån utan UC

Hitta ett lån utan UC kreditupplysning med vår jämförelse av Sveriges populäraste långivare 2019. Du har möjligheten att låna pengar utan kreditupplysning hos UC snabbt och enkelt genom att signera direkt BankID. De flesta långivare erbjuder direkt utbetalning, även på helgen. Ansök om ett lån mellan 1.000 – 80.000 kr med en återbetalningstid mellan 30 dagar – 5 år.

Belopp: 123
Löptid: 123
  • Filter:
  • Med betalningsanmärkning
  • Helglån
  • Direkt utbetalning
Sortering:
Vi har hittat st lån till dig
Vi har hittat ett lån till dig
Inga lån hittades
Visa fler resultat

Månadskostnad och Att återbetala är beräknade utifrån den lägsta räntan som erbjuds om långivare tillämpar individuell räntesättning.  Kontrollera alltid din exakta lånekostnad hos respektive långivare. Räntor uppdaterade 2020-03-08.

Några av dessa lån är högkostnadskrediter

Lån med en effektiv ränta över 30 % är högkostnadskrediter. Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

Låna pengar utan UC med Finansis

Vi har gjort det enkelt för dig som är intresserad av att låna pengar utan UC kreditupplysning med låg ränta. Tack vare vår jämförelsetjänst kan du på bara några minuter hitta en omtyckt långivare som erbjuder lån utan UC förfrågan som du kan signera direkt med ditt BankID. Förutom ränta kan du jämföra lånens totala kostnader inklusive både räntekostnader och avgifter som exempelvis aviseringsavgifter och uppläggningsavgifter. 

1. Välj lånebelopp

Välj ett lånebelopp som passar dig. Du har möjligheten att låna  mellan 1 000 kr till 50 000 kr.

Tips: Tänk på att lån utan UC är en högkostnadskredit som passar bäst för dig som vill låna ett mindre belopp under en kortare återbetalningstid än 12 månader. 

2. Välj återbetalningstid

Välj en återbetalningstid som passar din ekonomi. Hos samtliga långivare har du möjligheten att välja en återbetalningstid från 30 dagar upp till 3 år.

De flesta långivare erbjuder en så kallad kontokredit, vilket innebär att du kan välja en flexibel återbetalningstid som passar dig på exempelvis 3 eller 7 månader. Kom ihåg att du har alltid har möjligheten att återbetala hela lånet i förtid utan några extra kostnader.

3. Lån utan UC med direkt utbetalning

Prioriterar du en riktigt snabb utbetalning? Genom att kryssa i Direkt utbetalning visas endast långivare som erbjuder direkt utbetalning. Kontrollera att långivaren erbjuder denna tjänst till just din bank under Mer information. Du har möjligheten att få ditt lån utan UC direkt utbetalt om du har bankkonto hos Swedank, Nordea, Handelsbanken, SEB eller Danske Bank. Kom ihåg att även kontrollera långivarens öppettider.

Långivare som inte erbjuder direkt utbetalning till just din bank betalar oftast ut ditt lån samma dag om det blir beviljat omkring lunchtid en helgfri vardag.

4. Lån utan kreditupplysning (UC) på helgen

Är du intresserad av att låna pengar utan UC på helgen? Det vill säga få lånet utbetalt på en lördag eller söndag? Genom att kryssa i Helglån visas endast långivare som erbjuder lån med helgutbetalning.. Kom ihåg att kontrollera långivarens öppettider och att långivaren erbjuder direkt utbetalning till just din bank.

5. Lån utan UC med betalningsanmärkningar

Är du intresserad av att låna pengar utan UC med betalningsanmärkningar? Genom att kryssa i Med betalningsanmärkning visas endast långivare som kan acceptera en svag kreditvärdighet och betalningsanmärkningar. Observera att de flesta långivare stället kravet att ingen anmärkning får vara yngre än 6 månader.

6. Hitta det bästa lånet utan UC

Jämför samtliga långivare som erbjuder det lånebelopp och återbetalningstid som du är intresserad av och hitta det bästa lånet utifrån dina preferenser. Tack vare möjligheten att sortera långivarna utifrån aktuellt kundbetyg på Trustpilot är det enkelt att hitta en populär långivare som erbjuder professionell kundservice och attraktiva låneerbjudanden. Du har även möjligheten att sortera långivarna utifrån Lägst ränta.

Månadskostnad visar hur mycket du kommer behöva betala tillbaka till långivaren varje månad och inkluderar amortering, ränta och eventuella månatliga uppläggningsavgifter.

Att återbetala visar lånets totala kostnad under hela lånets löptid och inkluderar amortering, ränta och eventuella avgifter som uppläggningsavgifter och aviseringsavgifter. Vi har därmed gjort det enkelt för dig som snabbt vill hitta Sverigs billigaste lån utan UC med lägst ränta 2019.

Klicka på Mer information under respektive långivare för att få mer information om bland annat grundkrav, kreditupplysningsbolag och kundtjänstens öppettider.

Vad innebär lån utan kreditupplysning hos UC?

Långivare som har nischat in sig mot mindre lån med snabba utbetalningslösningar har under de senaste åren börjat inse att kunderna är intresserade av möjligheten att låna pengar utan att en kreditupplysning registreras hos Upplysningscentralen (UC). UC är Sveriges största kreditupplysningsbolag som ägs av Sveriges storbanker.

Kreditupplysningar hos UC försämrar din kreditvärdighet och för många kreditupplysningar kan göra det omöjligt att få ett lån beviljat. Därför har det blivit vanligt att långivare som erbjuder mindre lån upp till cirka 25.000 – 50.000 kr använder något annat kreditupplysningsföretag än UC. De flesta långivare som erbjuder möjligheten att låna pengar utan UC förfrågan använder kreditupplysningsföretagen Creditsafe eller Bisnode Kredit.

Jämför ränta för lån utan UC

De flesta långivare som erbjuder lån utan UC kreditupplysning tillämpar en fast ränta och lånekostnad. Med denna bakgrund anges inte någon snittränta eller något ränteintervall.

Då samtliga kunder får samma ränta och avgifter är det enkelt att jämföra räntan mellan olika långivare för att hitta det billigaste lånet utan UC. På grund av det stora utbudet av denna låneform på den svenska marknaden kan det oavsett bli en utmaning att hitta det billigaste lånet, speciellt när det ofta tillkommer både uppläggningsavgifter och månatliga aviseringsavgifter. Vi har därför gjort det enkelt att jämföra lån utan UC med en unik jämförelsetjänst som visar lånens totala kostnad inklusive samtliga avgifter.

Bästa räntan för lån utan UC 2020

Topplista nedan visar Sveriges billigaste lån 2020 utan UC. Ingen av dessa långivare tar ut några extra avgifter i form av aviseringsavgifter eller uppläggningsavgifter.

  1. Slantar: 25,0 %. Lägsta lånebelopp 10.000 kr och lägsta återbetalningstid 12 månader.
  2. Credway: 26,0 %. Välj ett lånebelopp från 1.000 kr med en flexibel återbetalningstid.

 

Låna pengar utan UC med BankID

Tidigare var man tvungen att besöka ett bankkontor för att få låna pengar, då låneavtalet behövdes signeras skriftligen av låntagaren. I och med den tekniska utvecklingen och möjligheten att verifiera sin identitet med E-legitimation (BankID) har det blivit vanligt att du kan signera din ansökan direkt under ansökningsprocessen på långivarens hemsida.

Med lån utan UC med BankID kan du slutföra hela ansökningsprocessen online vilket innebär att långivaren har möjligheten att betala ut lånet samma dag till ditt bankkonto.

 

Lån utan UC med många förfrågnignar

Har du ansökt om ett flertal lån och samlat på dig för många kreditupplysningar hos UC? Med bakgrunden att man ofta måste ansöka om ett lån för att få reda på sin exakta lånekostnad är det vanligt att konsumenter samlar på sig för många kreditupplysningar hos UC.

För många kreditupplysningar hos UC gör det ofta omöjligt att få ett lån beviljat, oavsett om personen som ansöker i övrigt har en god kreditvärdighet och exempelvis fast anställning. Genom att ansöka om ett lån utan UC har du fortfarande möjligheten att få ditt lån beviljat, oavsett många förfrågningar hos UC.

För- och nackdelarna

De främsta fördelarna med lån utan UC är möjligheten att få pengarna utbetalda redan samma dag, möjligheten att ansökan utan kreditupplysning hos UC samt möjligheten att välja en kort återbetalningstid från 30 dagar.

Långivare som erbjuder möjligheten att låna pengar utan UC har generellt sätt högre räntor och avgifter jämfört mot långivare som utför alla kreditupplysningar hos UC. Sedan regeringen nya lag om räntetak infördes hösten 2018 får den nominella årsräntan inte vara högre än 40,0 %, däremot kan eventuella avgifter tillkomma som exempelvis aviseringsavgifter och uppläggningsavgifter. Med denna bakgrund bör du endast avväga att ta ett lån utan UC om du behöver låna ett mindre belopp med en kortare avbetalningstid än 12 månader.

Om du istället för en snabb utbetalning och kort återbetalningstid prioriterar en låg ränta rekommenderar vi ett privatlån. Då har du möjligheten att låna 5.000 – 600.000 kr med en återbetalningstid från 12 månader. Räntan sätts individuellt utifrån dina ekonomiska förutsättningar och med en god kreditvärdighet kan du förvänta dig en ränta på cirka 4,0 – 6,0 %.

Vanliga frågor

Hur mycket får jag låna utan kreditupplysning hos UC?

Du har möjligheten att låna 1.000 – 80.000 kr utan UC förfrågan. Tänk dock på att du måste ansöka om ett lån och genomgå en kreditprövning innan låntagaren kan fastställa ditt maximala lånebelopp.

Kan jag låna pengar utan UC på helgen?

Ja, det är möjligt att låna pengar utan UC med direkt utbetalning på helgen. Du kan därmed disponera pengaran redan samma dag, oavsett om det är en lördag eller söndag. Filtrera lånen efter Helglån för att endast jämföra lån utan UC som kan betalas ut direkt på helgen.

Kom ihåg att kontrollera om långivaren betalar ut lån direkt till din bank. Denna information finner du under Mer information.

Kan jag låna utan UC trots många förfrågningar?

Många UC förfrågningar behöver inte vara ett hinder för att kunna låna pengar utan UC. Det finns däremot ingen långivare som tydligt specificerar hur många kreditupplysningar du maximalt får ha samlat på dig under en sammanhängande tolvmånadersperiod.

Är lån utan UC en högkostnadskredit?

Ja, denna låneform går ofta under benämningen högkostnadskredit med tanke på att den nominella årsräntan oftast uppgår till strax under 40,0 %. Om du prioriterar en låg ränta är vår rekommendation att du istället ansöker om ett privatlån med individuell räntesättning, speciellt om du är intresserad av att låna pengar i längre än 12 månader.