Annuitetslån

Jämför annuitetslån utan säkerhet och hitta det billigaste lånet på 1 minut! Du har möjligheten att jämföra allt från räntor och avgifter till aktuellt kundbetyg på Trustpilot. Låna 5 000 – 600 000 kr med en återbetalningstid mellan 1 – 15 år. Annuitetslån är den populäraste låneformen för privatlån då lånekostnaden är lika stor varje månad under hela lånets löptid.

Belopp: 123
Löptid: 123
  • Filter:
  • Med betalningsanmärkning
  • Endast låneförmedlare
  • Svar direkt
Visa fler resultat

Månadskostnad och Att återbetala är beräknad från den lägsta räntan som erbjuds. Tänk på att räntan för annuitetslån bestäms individuellt utifrån din kreditvärdighet. Kontrollera alltid din ränta och lånekostnad under ansökningsprocessen. 

Jämför annuitetslån utan säkerhet

Med Finansis jämförelsetjänst är det möjligheten att hitta ett billigt annuitetslån med låg ränta på bara några minuter. Vi har noggrant valt ut Sveriges populäraste långivare och låneförmedlare som erbjuder annuitetslån med tydliga lånevillkor och utan några dolda avgifter.

1. Välj lånebelopp och återbetalningstid

Välj ett lånebelopp mellan 5 000 – 600 000 kr tillsammans med en återbetalningstid mellan 1 – 15 år.

För att kunna ansöka om ett annuitetslån måste du vara minst 18 år, inneha en deklarerad inkomst och sakna skulder hos Kronofogden. De flesta långivare använder ett årligt inkomstkrav på 120.000 kr. Klicka på Mer information under respektive långivare för mer information om bland annat inkomstkrav, kreditupplysningar och kundtjänstens öppettider.

2. Annuitetslån via låneförmedlare

Allt fler privatpersoner har insett fördelarna med att ansöka om ett annuitetslån via en låneförmedlare som förmedlar privatlån. Låneförmedlaren kontaktar upp till cirka 40 st långivare för att du ska få den bästa räntan utifrån dina förutsättningar. Tanken är att långivarna ska konkurrensutsättas om att få just dig som kund.

Filtrera efter Endast låneförmedlare för att jämföra Sveriges populäraste låneförmedlare som förmedlar lån upp till 600.000 kr utan säkerhet.

3. Hitta det billigaste annuitetslånet

Långivarna i vår jämförelsetjänst rangordnas automatiskt efter kundbetyg från Trustpilot. Genom att ansöka om lån hos en långivare med minst fyra stjärnor på Trustpilot kan du känna trygg över att långivaren erbjuder annuitetslån med bra villkor och en hjälpsam kundtjänst.

Att återbetala visar annuitetslånet totala kostnad, som förutom amortering inkluderar räntekostnader och avgifter. Tänk dock på att räntan för annuitetslån bestäms individuellt utifrån din kreditvärdighet. Du måste därmed genomgå en kreditprövning innan långivaren kan fastställa din personliga ränta. 

Klicka på Mer information under respektive långivare för att få mer information om bland annat kundtjänstens öppettider, avgifter och inkomstkrav.

 

Vad är ett annuitetslån?

Med ett annuitetslån betalar du tillbaka samma belopp till långivaren varje månad under låneperioden. Din månadskostnad blir därmed lika stor varje månad. Under de första månaderna betalar du mer ränta och amorterar mindre, till skillnad mot de sista månaderna där räntan är en mindre del av månadskostnaden. Med detta upplägg undviker du att behöva betala en högre räntekostnad i början av lånet och en mindre räntekostnad vid lånets slut.

Annuitetslån är den populäraste låneformen i Sverige då de flesta kunder uppskattar att få samma månadskostnad under lånets löptid. 

Populära annuitetslån 2023

Lendo

Jämför annuitetslån med Lendo

  • Med Lendo är enkelt att hitta ett annuitetslån med låg ränta. Lendo är en låneförmedlare som tillfrågar upp till 40 st långivare om låneerbjudanden. Du kan därmed vara säker att du får den bästa räntan utifrån dina ekonomiska förutsättningar.
  • Kundbetyg på 4,8/5 från 2 4 73 kundomdömen på Trustpilot (2023-05-15).
  • Förmedlar annuitetslån mellan 5 000 – 600 000 kr med en återbetalningstid mellan 1 – 15 år.
  • Krav: Minst 18 år. En deklarerad årsinkomst på minst 120 000 kr.