Snabblån

Hitta ett snabblån utan UC med låg ränta med vår jämförelse av Sveriges bästa långivare 2018. Du har möjligheten att ansöka om ett snabblån med direkt utbetalning till ditt konto hos Swedbank, Nordea, Handelsbanken, SEB och Danske Bank – även under vardagskvällar och på helgen (lördag och söndag). Signera ditt snabblån direkt med BankID (E-legitimation) dygnet runt på långivarens hemsida och få svar direkt på skärmen.

Välj önskat lånebelopp (1000 – 50000 kr) och återbetalningstid (30 dagar – 3 år) och hitta ett billigt snabblån på bara någon minut med vår jämförelsetjänst.

Belopp: 123
Löptid: 123
 • Filter:
 • Med betalningsanmärkning
 • Helglån
 • Snabblån utan UC
Sortering:
Vi har hittat st snabblån till dig
Vi har hittat ett snabblån till dig
Inga lån hittades
Visa fler resultat

Månadskostnad är beräknad utifrån lägsta nominella räntan och eventuella aviseringsavgifter. Att återbetala är i tillägg beräknad utifrån eventuella uppläggningsavgifter och utbetalningsavgifter. Vi kan inte garantera att beräknade belopp är aktuella och vi rekommenderar dig alltid att kontrollera din lånekostnad hos respektive långivare. 

Hitta billiga snabblån med vår jämförelsetjänst

Är du intresserad av ett snabbt lån med direkt utbetalning? Tack vare snabblån kan du få pengarna utbetalda till ditt bankkonto redan samma dag, även på helgen. Med vår jämförelsetjänst kan du hitta ett billigt snabblån med låg ränta på bara några minuter – oavsett om du letar efter ett snabblån utan UC eller ett snabblån trots många UC förfrågningar.

Du har möjligheten att ansöka om ett snabblån dygnet runt på långivarens hemsida och du kan alltid slutföra ansökningsprocessen genom signering med BankID (E-legitimation). Oftast får du besked direkt och de flesta långivare erbjuder direkt utbetalning, vilket innebär att du har pengarna på kontot direkt efter att långivaren har beviljat ditt lån.

1. Välj lånebelopp och återbetalningstid

Du har möjligheten att välja ett lånebelopp mellan 1000 – 50000 kr. De flesta långivare erbjuder en återbetalningstid mellan 30 dagar upp till 36 månader. Om du är osäker över vilken återbetalningstid du ska välja, kom ihåg att du alltid kan betala in hela lånet i förtid utan några extra kostnader. Om du vill låna mer än 50000 kr rekommenderas istället ett privatlån.

2. Snabblån utan UC

Vill du undvika att en kreditupplysning registreras i UCs register? Genom att filtrera efter Snabblån utan UC visas endast långivare som erbjuder möjligheten att låna pengar utan UC. Dessa långivare samarbetar istället för Upplysningscentralen med något annat kreditupplysningsföretag, exempelvis Creditsafe eller Bisnode Kredit.

Det är generellt sätt alltid en fördel att undvika kreditupplysningar hos UC, då dessa försämrar din kreditvärdighet. För många kreditupplysningar hos UC under en sammanhängande 12-månaders period kan göra det omöjligt att få ett lån beviljat.

3. Snabblån på helgen

Är du intresserad av att snabblån med direkt utbetalning på en lördag eller söndag? När du kryssar i Helglån visas endast långivare som erbjuder möjligheten att låna pengar med direkt utbetalning på helgen. För att du ska kunna disponera pengarna direkt är det viktigt att kontrollera att långivarens erbjuder snabblån på helgen till din bank. Det är generellt sätt inget problem att få ett snabblån utbetalt på helgen om du har ett bankkonto hos Swedbank, Nordea, Handelsbanken, SEB eller Danske Bank. 

4. Snabblån med betalningsanmärkningar

Har du tidigare hamnat i ekonomiska situationer och samlat på dig betalningsanmärkningar? Genom att kryssa i Med betalningsanmärkning visas endast långivare som erbjuder snabblån med betalningsanmärkningar och svag kreditvärdighet. Tänk på att de flesta långivare ställer kravet att ingen anmärkning får vara yngre än 6 månader.

5. Hitta det billigaste snabblånet

Med vår jämförelsetjänst får du upp förslag på omtyckta långivare direkt efter att du valt önskat lånebelopp och återbetalningstid. Långivarna sorteras automatiskt utifrån deras kundbetyg på Trustpilot, vilket innebär att du kan känna dig trygg över att långivaren erbjuder hjälpsam kundservice och attraktiva låneerbjudanden. 

Med vår jämförelsetjänst har du även möjligheten att jämföra räntor och avgifter. Månadskostnad visar hur hur stor din månadskostnad blir hos långivarna. Detta belopp inkluderar förutom amortering även räntekostnader och eventuella aviseringsavgifter. Att återbetala visar det totala beloppet som du kommer behöva betala tillbaka till långivaren under lånets löptid, och inkluderar förutom amortering även räntekostnader och eventuella aviseringsavgifter och uppläggningsavgifter. Tänk på att alltid kontrollera din exakta lånekostnad under ansökningsprocessen hos respektive långivare.

Snabblån med direkt utbetalning

De flesta långivare som erbjuder snabblån har tagit fram effektiva system för att hantera ansökningar och utbetalningar. Direkt utbetalning innebär att långivaren kan överföra pengarna till ditt bankkonto direkt efter att ditt lån har beviljats. För att kunna få ett snabblån med direkt utbetalning behöver du kontrollera att långivaren erbjuder denna tjänst till just din bank, det är även viktigt att kontrollera långivarens öppettider. Denna information finner du under Mer information.

I dagsläget erbjuds snabblån med direkt utbetalning till Swedbank, Handelsbanken, Nordea, SEB och Danske Bank. Om en långivare inte erbjuder denna tjänst till din bank kan du oftast få lånet utbetalt samma dag om det beviljas innan lunchtid en helgfri vardag. 

Snabblån direkt med BankID

Tidigare var man tvungen att besöka ett bankkontor för att få låna pengar, då låneavtalet behövdes signeras skriftligen av låntagaren. I och med den tekniska utvecklingen och möjligheten att verifiera sin identitet med E-legitimation (BankID) har det blivit vanligt att du kan signera din ansökan direkt under ansökningsprocessen på långivarens hemsida. Tack vare BankID kan du slutföra hela ansökningsprocessen online vilket innebär att långivaren har möjligheten att betala ut lånet samma dag till ditt bankkonto.  

Snabblån med många förfrågnignar

Med bakgrunden att många långivare utför kreditupplysningar via Upplysningscentralen (UC) är det vanligt att privatpersoner samlar på sig ett flertal kreditupplysningar. Då snabblån avser mindre lånebelopp upp till 50 000 kr är det vanligt att långivare erbjuder lån utan UC, vilket innebär att du har goda chanser att få ett snabblån beviljat trots många UC förfrågningar sedan tidigare. 

Vilket är Sveriges bästa snabblån 2018?

Vilket som är Sveriges bästa snabblån är ofta en individuell fråga då man som kund prioriterar olika saker, exempelvis en snabb utbetalning på helgen eller möjligheten att ansöka om snabblån utan kreditupplysning hos UC. För att snabbt kunna hitta långivare som är omtyckt av kunderna och som erbjuder professionell kundservice kan det vara en smart idé att jämföra kundbetyg från Trustpilot. Med vår jämförelsetjänst rankas långivarna automatiskt efter deras kundomdömen på Trustpilot.

För- och nackdelarna med snabblån

De främsta fördelarna med snabblån är den snabba hanteringen och utbetalningen. Du ansöker direkt på långivarens hemsida och har alltid möjligheten att signera din ansökan med BankID. Med ett bankkonto hos någon av Sveriges större banker som Swedbank, Nordea, Handelsbanken, SEB och Danske Bank har du även möjligheten att få lånet utbetalt direkt efter beviljandet, även på vardagskvällar fram till kl.21:00 och på helgen.

Två andra fördelar är att du har möjligheten att låna pengar utan UC och att du kan välja en flexibel återbetalningstid från 30 dagar. Vilket kan jämföra mot större privatlån, som alltid kräver kreditupplysning hos UC samtidigt som långivaren oftast erbjuder en återbetalningstid som kortast 12 månader.

Den främsta nackdelen med snabblån är den höga lånekostnaden. Den nominella årsräntan uppgår oftast till cirka 39 % samtidigt som det ofta tillkommer uppläggningsavgifter och aviseringsavgifter. På grund av de höga lånekostnaderna bör snabblån endast användas för att låna pengar under kortare perioder. Om du är intresserad av att låna över 10 000 kr i minst 12 månader är vår rekommendation att du ansöker om ett privatlån med en ränta från cirka 3 %.

Populära snabblån december 2018

Smspengar

 • Smspengar erbjuder en flexibel kontokredit mellan 1000 – 30000 kr. Signera din ansökan direkt med BankID och få besked direkt.  
 • Kontokrediten har en nominell årsränta på 39,3 %. I tillägg tillkommer en uppläggningsavgift (320 kr), uttagsavgift (49 kr) och en aviseringsavgift (35 kr). 
 • Smspengar är en av Sveriges populäraste långivare inom snabblån just nu, vilket är tydligt med ett kundbetyg på 9,1/10 från 784 kundomdömen på Trustpilot (2018-11-05).
 • Erbjuder snabblån utan UC. Alla kreditupplysningar utförs hos Creditsafe.
 • Krav: Minst 18 år. Deklarerad inkomst. Inga betalningsanmärkningar.

Ferratum

 • Hos Ferratum har du möjligheten att ansöka om en flexibel kontokredit mellan 1000 – 30000 kr. Ansök dygnet runt på Ferratums hemsida och signera direkt med din E-legitimation. 
 • Kontokrediten har en nominell månadsränta på 3,3 %. Inga avgifter tillkommer. 
 • Ferratum har sedan starten 2005 växt till att bli en av Sveriges populäraste långivare inom snabblån. Feraratum har kundbetyget 8,1/10 från 458 kundomdömen på Trustpilot (2018-11-05).
 • Erbjuder snabblån med direkt utbetalning till Handelsbanken, Swedbank, Nordea och SEB – även på helgen och på vardagskvällar fram till kl. 21:00.
 • Erbjuder snabblån utan UC. Kreditupplysningar utförs hos Creditsafe.
 • Krav: +21 år. Deklarerad inkomst. Du har möjligheten att ansöka om ett snabblån med betalningsanmärkningar (ingen anmärkning får vara yngre än 6 månader).