Direkto ger 2 % låneåterbäring under april
Direkto ger 2 % låneåterbäring under april
Publicerad: 13 apr, 2019
Direkto Låneförmedlare

Under april har du möjligheten att få 2 % låneåterbäring hos låneförmedlaren Direkto. Låneåterbäringen innebär att du får tillbaka 2 % av lånat belopp. Om du exempelvis lånar 100.000 kr får du tillbaka 2.000 kr. Kampanjen är därmed ett perfekt tillfälle för dig som är intresserad av att låna pengar utan säkerhet till låg ränta.

Villkor

Kampanjen gäller enbart för nya kunder som inte har lånat pengar genom Direkto tidigare. Du måste ha kvar lånet hos samma långivare i fyra månader innan du kan ta del av återbäringen. Din ansökan måste skickas in senast den 30 april för att du ska vara berättigad till erbjudandet. 

Hitta ett privatlån med låg ränta

Direkto är en låneförmedlare kontaktar ett flertal långivare som får återkomma med sina bästa låneerbjudanden inom 24 timmar. Du väljer därefter enkelt det privatlån som har lägst ränta och bäst villkor. Samtliga långivare som prövar din ansökan delar alltid på en enda kreditupplysning hos UC, du behöver därmed inte oroa dig för en försämrad kreditvärdighet på grund av för många UC förfrågningar.

Hos Direkto har du möjligheten att ansöka om lån utan säkerhet mellan 10.000 – 500.000 kr med en återbetalningstid mellan 1 – 15 år. Du kan använda pengarna till precis vad du vill, exempelvis kan du passa på att samla alla dina dyrare lån och avbetalningar eller finansiera en ny bil.

Mer information om kampanjen

För mer information om kampanjen som gäller fram till och med 30 april rekommenderar vi att du besöker Direktos hemsida.