Låna pengar med låg inkomst

Jämför Sveriges populäraste långivare som erbjuder möjligheten att lån pengar trots låg inkomst. Med Finansis jämförelsetjänst kan du enkelt jämföra inkomstkrav för privatlån 2019. Klicka på Mer information under respektive långivare för att jämföra inkomstkrav för lån utan säkerhet.  

Med en deklarerad årsinkomst på 120.000 kr har du möjligheten att ansöka om ett lån mellan 5.000 – 600.000 kr med en återbetalningstid mellan 1 – 15 år.

Belopp: 123
Löptid: 123
  • Filter:
  • Med betalningsanmärkning
  • Endast låneförmedlare
  • Svar direkt
Visa fler resultat

Tänk på att räntan på privatlån sätts individuellt. Månadskostnad och Att återbetala är beräknad utifrån den lägsta räntan som erbjuds. Kom ihåg att alltid kontrollera din  lånekostnad under ansökningsprocessen. Räntor uppdaterade 2019-10-14.

Låna pengar trots låg inkomst med Finansis

Med Finansis jämförelsetjänst är det enkelt att låna pengar trots en låg deklarerad inkomst. Vi har sammanställt Sveriges populäraste långivare som erbjuder privatlån med låg ränta fr. 2,95 %. Innan du ansöker om ett lån har du möjligheten att kontrollera inkomstkravet genom att klicka på Mer information under respektive långivare.

Det räcker med en årsinkomst på 120.000 kr (före skatt) för att kunna ansöka om ett lån hos de flesta långivare på den svenska marknaden. Exakt hur stort lånebelopp som långivaren beviljar för en specifik inkomst är däremot omöjligt att veta utan att genomföra en ansökan och genomgå en kreditprövning. Under kreditprövningen kontrollerar långivaren din kreditvärdighet och återbetalningsförmåga genom att bland annat kontrollera din deklarerade inkomst, eventuella skulder och eventuella anmärkningar.

1. Välj belopp och löptid

Du har möjligheten att ansöka om ett privatlån utan säkerhet mellan 5.000 – 600.000 kr tillsammans med en återbetalningstid mellan 1 – 15 år.

För att få ansöka om ett lån behöver du vara minst 18 år och du får inte ha några skulder hos Kronofogden. Hos de flesta långivare behöver du även ett giltigt BankID för att kunna legitimera dig under ansökningsprocessen.

2. Få högsta lånebeloppet med en låneförmedlare

Med en låg deklarerad inkomst kan det vara svårt att veta hos vilken långivare man kan få det högsta lånebeloppet eller den bästa räntan. Genom att ansöka om lån via en låneförmedlare prövar upp till 32 st långivare din ansökan för att du ska få den bästa lånet utifrån dina ekonomiska förutsättningar. Filtrera efter Endast låneförmedlare för att endast jämföra Sveriges populäraste låneförmedlare 2019.

Alla långivare som prövar din ansökan delar alltid på en enda kreditupplysning hos UC samtidigt som tjänsten är helt kostnadsfri för privatpersoner. Du har alltid möjligheten att tacka nej till samtliga låneerbjudanden.

 

3. Lån med betalningsanmärkningar

Filtrera lånen efter Med betalningsanmärkningar för att endast jämföra långivare som erbjuder lån trots betalningsanmärkningar. Observera att de flesta långivare ställer kravet att ingen anmärkning får vara yngre än 6 månader.

4. Jämför och hitta det bästa lånet

Långivarna rangordnas automatiskt efter aktuellt kundbetyg på Trustpilot. Med ett kundbetyg på fyra eller fem stjärnor kan du känna dig trygg att ansöka om ett lån. Du har även möjligheten att filtrera lånen efter Lägst ränta.

Tänk på att räntan sätts individuellt utifrån dina ekonomiska förutsättningar. Att återbetala och Månadskostnad är därmed beräknade utifrån den lägsta räntan som erbjuds.

Vad är inkomstkravet för privatlån?

De flesta långivare på den svenska marknaden använder ett årligt inkomstkrav på 120.000 kr. Långivarna specificerar därmed inte hur mycket pengar du får låna utifrån en specifik inkomst. För att få möjligheten att låna upp till 600.000 kr utan säkerhet måste du ha en god kreditvärdighet och en betydligt högre årsinkomst än 120.000 kr.

Eftersom det är svårt att veta vilken långivare som kan erbjuda det högsta lånebeloppet är vår rekommendation att du ansöker om lån genom en låneförmedlare. Då kan du känna dig trygg över att du får det högsta lånebeloppet och den lägsta räntan utifrån dina ekonomiska förutsättningar.

Har du en årsinkomst som är lägre än 120.000 kr brutto? I så fall är den enda utvägen att ansöka om ett snabblån utan UC mellan 1.000 – 50.000 kr. Med snabblån har du möjligheten att välja en flexibel återbetalningstid från 30 dagar. Tänk dock på att lånekostnaden är betydligt högre för denna låneform jämfört mot privatlån.