Låna pengar med direkt utbetalning till kontot

Jämför Sveriges bästa långivare som erbjuder möjligheten att låna pengar direkt till kontot, det vill säga med direkt utbetalning inom 15 minuter till ditt bankkonto. För att kunna disponera pengarna direkt krävs ett bankkonto hos Swedbank, Nordea, SEB, Handelsbanken eller Danske Bank

Klicka på Mer information i vår jämförelsetjänst för att kontrollera att långivare erbjuder möjligheten att låna pengar direkt till just din bank. 

Belopp: 123
Löptid: 123
  • Filter:
  • Med betalningsanmärkning
  • Helglån
  • Snabblån utan UC
Sortering:
Vi har hittat st snabblån till dig
Vi har hittat ett snabblån till dig
Inga lån hittades
Visa fler resultat

Att återbetala visar lånets totala kostnad inklusive amortering samt eventuella uppläggningsavgifter och månatliga aviseringsavgifter. Kontrollera alltid din exakta lånekostnad hos respektive långivare.

Räntor uppdaterade 2020-06-09.

Några av lånen är högkostnadskrediter

Lån med en effektiv ränta över 30 % är högkostnadskrediter. Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

Jämför lån med direkt utbetalning

Med Finansis jämförelsetjänst är det enkelt att hitta ett billigt lån med direkt utbetalning till bankkontot. För att kunna få pengarna direkt på kontot är det viktigt att kontrollera att långivaren erbjuder direkt utbetalning till din bank. Med ett bankkonto hos någon av Sveriges storbanker Swedbank, Nordea, SEB eller Handelsbanken är det generellt sätt inga problem att få pengarna utbetalda direkt.

För att kunna låna pengar direkt till bankkontot är det även viktigt att kontrollera kundtjänstens öppettider. Långivaren behandlar låneansökningar och betalar ut lån när kundtjänsten har öppet.

Under Mer information i vår jämförelsetjänst finner du mer information om bland annat grundkrav, direkt utbetalning, kreditupplysningsbolag och kundtjänstens öppettider.

1. Välj lånebelopp och återbetalningstid

Med snabblån, så kallade sms lån, har du möjligheten att låna mellan 1.000 – 50.000 kr tillsammans med en flexibel återbetalningstid från 30 dagar. De flesta långivare erbjuder en så kallad kontokredit, vilket innebär att du får tillgång till en kredit som du kan använda vid behov.

Om du är intresserad av att låna över 5 000 kr under minst 12 månader är vår rekommendation att du istället ansöker om ett privatlån med låg ränta från cirka 3,0 %.

 

2. Låna pengar direkt till kontot utan UC

Filtrera långivarna efter utan UC för att endast jämföra långivare som erbjuder lån utan UC kreditupplysning. Dessa långivare samarbetar istället för UC med något annat kreditupplysningsföretag, exempelvis Bisnode Kredit eller Creditsafe

Det är generellt sätt alltid en fördel att undvika kreditupplysningar hos UC då dessa har en negativ påverkan på din kreditvärdighet. För många kreditupplysningar kan göra det omöjligt att få ett lån beviljat.

3. Låna pengar direkt på helgen

Är du intresserad av att låna pengar på helgen? Filtrera efter Helglån för att endast jämföra långivare som erbjuder möjligheten att låna pengar med direkt utbetalning på lördagar och söndagar. 

Kom ihåg att kontrollera att långivaren erbjuder direkt utbetalning till just din bank samt långivarens öppettider. Denna information finner du under Mer information under respektive långivare. Exempelvis erbjuder Ferratum pengar direkt på helgen mellan kl. 11:00 – 18:00 till dig som har konto hos Swedbank, SEB, Handelsbanken eller Nordea.

4. Jämför och välj det billigaste lånet

Då räntan för snabblån är fast är det enkelt att jämför lånekostnaderna mellan olika långivare. Du vet därmed exakt vad lånet kommer kosta dig redan innan du ansöker, vilket kan jämföras mot privatlån där räntan sätts individuellt utifrån låntagarens kreditvärdighet. 

Med får jämförelsetjänst är det enkelt att jämföra både ränta och avgifter för att hitta den bästa långivaren. Att återbetala visar lånets totala kostnad inklusive amortering. Månadskostnad visar hur mycket du kommer behöva betala tillbaka till långivaren under vald återbetalningstid. 

Långivarna rangordnas automatiskt efter aktuellt kundbetyg på Trustpilot. Det är därmed enkelt att hitta en populär långivare som är omtyckt bland kunderna.

 

Pengar direkt på kontot med BankID

Med en giltig E-legitimation som BankID har du möjligheten att låna pengar med direkt utbetalning till ditt bankkonto. Samtliga långivare erbjuder möjligheten att slutföra hela ansökningsprocessen online och du kan alltid signera din ansökan med BankID eller Mobilt BankID.

Utan ett giltigt BankID kan du inte låna pengar direkt till kontot, då din ansökan måste skrivas under skriftligen med vändande post vilket kan ta upp till flera bankdagar.

Nackdelarna med att låna pengar med direkt utbetalning

Långivare som erbjuder möjligheten att låna pengar direkt till kontot erbjuder högkostnadskrediter som ofta går under namnen sms-lån och snabblån. Lånekostnaden är relativt hög för denna låneform och räntan uppgår oftast till cirka 35,0 – 39,0 %. Sedan regeringen införde en lag om räntetak på konsumentkrediter september 2018 erbjuder de flesta långivare en ränta på strax under 40,0 %. Förutom ränta tillkommer det ofta avgifter i form av en uppläggningsavgift på cirka 300 – 500 kr och en månatlig aviseringsavgift på cirka 30 – 40 kr.

På grund av den höga lånekostnaden passar denna låneform bäst för dig som vill låna ett mindre belopp under exempelvis 30 eller 60 dagar. Om du är intresserad av att låna pengar med en längre återbetalningstid från 12 månader är vår rekommendation att du istället ansöker om ett privatlån. 

Populära lån med direkt utbetalning – 2020

Ferratum

  • Hos Ferratum har du möjligheten att låna pengar direkt på kontot, även på kvällar fram till kl. 21:00 och på helgen under både lördagar och söndagar mellan kl. 11:00 – 18:00. 
  • Du har möjligheten att låna pengar direkt till ditt konto hos Swedbank, Nordea, Handelsbanken eller SEB
  • Ansök om en kontokredit mellan 1.000 – 35.000 kr med en löptid från 30 dagar. Kontokrediten har en nominell årsränta på 39,3 %.
  • Feraratum har kundbetyget 3,9/5 från 496 kundomdömen på Trustpilot (2020-04-25).
  • Alla kreditupplysningar utförs hos Creditsafe.
  • Krav: Minst 21 år. En deklarerad inkomst. Tidigare anmärkningar behöver inte vara ett hinder, dock får ingen anmärkning får vara yngre än 6 månader.

Låna pengar direkt till Swedbank-konton

Med tanke på att Swedbank är Sveriges populäraste bank bland privatkunder är det inte konstigt att många hushåll letar efter möjligheten att låna pengar direkt till Swedbank-kontot. Två populära långivare som erbjuder lån med direkt utbetalning till Swedbank är Mobillån och Ferratum. Det billigaste lånet finner du hos Ferratum som erbjuder en nominell årsränta på 39,3 % utan några tillkommande avgifter.