Lån med Bisnode Kredit

Jämför alla långivare som utför kreditupplysningar med Bisnode Kredit. Vi har sammanställt Sveriges populäraste långivare som erbjuder privatlån, sms lån och snabblån utan UC med kreditupplysning hos Bisnode Kredit. Du har möjligheten att låna 1 000 – 300 000 kr med en återbetalningstid mellan 30 dagar – 10 år.

Belopp: 123
Löptid: 123
 • Filter:
 • Med betalningsanmärkning
 • Helglån
 • Snabblån utan UC
Visa fler resultat

Månadskostnad och Att återbetala tar förutom ränta även eventuella uppläggningsavgifter och månatliga aviseringsavgifter med i beräkningen. Kom ihåg att kontrollera din lånekostnad under ansökningsprocessen. Räntor och avgifter uppdaterade 2020-06-10.

Några av dessa lån är högkostnadskrediter

Lån med en effektiv ränta över 30 % är högkostnadskrediter. Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

Hitta billiga sms lån utan UC med Bisnode Kredit

Med Finansis är det enkelt att hitta en omtyckt långivare som erbjuder snabblån och sms lån med kreditupplysning hos Bisnode Kredit AB

Långivare som samarbetar med Bisnode erbjuder sina kunder så kallade lån utan UC, vilket innebär att ingen kreditupplysning registreras i UCs register och att din ansökan förblir anonym. Det är generellt sätt en fördel att undvika för många kreditupplysningar hos UC, vilket är bakgrunden till att konsumenter letar efter långivare som samarbetar med alternativa kreditupplysningsbolag som exempelvis Bisnode eller Creditsafe.

1. Välj lånebelopp och löptid

Välj ett lånebelopp som passar dig mellan 1 000 – 45 000 kr tillsammans med en återbetalningstid från 30 dagar.

Tänk på att välja en så kort återbetalningstid som möjligt för att minimera räntekostnader och avgifter. Du bör också tänka på att långivare som samarbetar med Bisnode erbjuder högkostnadskrediter då den nominella årsränta ofta uppgår till cirka 35,0 – 39,0 %. Denna låneform passar därmed bäst för dig som vill låna ett mindre belopp under en kort tid.

 

2. Låna trots betalningsanmärkningar

Svag kreditvärdighet på grund av exempelvis betalningsanmärkningar behöver inte vara ett hinder föra att få låna pengar med Bisnode. Filtrera långivarna efter Med betalningsanmärkning för att endast jämföra långivare som kan acceptera en historik av anmärkningar.

3. Hitta det billigaste lånet med Bisnode

Jämför långivare som erbjuder ditt valda lånebelopp och återbetalningstid och välj det billigaste lånet. Att återbetala visar lånets totala kostnad inklusive amortering, ränta och avgifter.

Långivarna rangordnas efter aktuellt kundbetyg på Trustpilot. Vi har därmed gjort det enkelt för dig som letar efter en omtyckt långivare med högt kundbetyg. 

Under Mer information finner du mer information om bland annat inkomstkrav, kreditupplysningsbolag och långivarens öppettider.

Vad är Bisnode?

Bisnode Kredit erbjuder kredit-, affärs- och marknadsinformation som hjälper företag att fatta bättre beslut. I dagsläget är företaget som grundades 1989 aktivt i 19 europeiska länder. Bisnode Kredit ägs till 30 % av Ratos och till 70 % av Bonnier.

På den svenska marknaden erbjuder Bisnode Kredit bland annat finansiell information om privatpersoner genom så kallade kreditupplysningar. En kreditupplysning innehåller ekonomisk information om bland annat fastighetsinnehav, skulder, betalningsanmärkningar och deklarerad inkomst. 

Populära snabblån med Bisnode 2020

Låna räntefritt i 14 dagar med Loanstep

 • Loanstep erbjuder lån med Bisnode mellan 3000 – 25000 kr.
 • Alla nya kunder får första lånet räntefritt upp till 14 dagar.
 • Utbetalning samma dag om ditt lån bevilja före kl. 12 en helgfri vardag.
 • Kundbetyg på 4,6 av 5 från 630 kundomdömen på Trustpilot (2020-06-11).
 • Krav: Årsinkomst på minst 150 000 kr.

Nya lån med Bisnode 2020

VI granskar den svenska lånemarknaden varje månad för att hitta nya långivare som erbjuder ny lån med Bisnode. Hittills under 2020 har det inte lanserats någon nya aktör som samarbetar med Bisnode för kreditupplysningar. Däremot lanserades Wästgöta Finans under 2019. Wästgöta Finans använder sig inte av UC och utför istället alla kreditupplysningar med Bisnode.

Privatlån med kreditupplysning hos Bisnode

 • Wästgöta finans erbjuder privatlån mellan 30 000 – 300 000 kr med en löptid mellan 1 – 10 år.
 • Smidig ansökningsprocess där du kan signera både ansökan och låneavtal med BankID.
 • Individuell ränta. Uppläggningsavgift på 250 kr och avi-avgift på 45 kr.
 • Krav: Minst 18 år. Inga betalningsanmärkningar.