Långivare som beviljar flest

Letar du efter Sveriges populäraste långivare som beviljar flest ansökningar? Vi har sammanställt Sveriges populäraste privatlån, snabblån och sms lån med hög beviljandegrad 2020. Du har möjligheten att låna 1 000 – 600 000 kr med en löptid mellan 30 dagar – 15 år.

Populära lån med hög beviljandegrad – augusti 2020

Bästa chansen till lån genom Advisa

 • Advisa är vårt populäraste alternativ för privatpersoner som letar efter långivare som beviljar flest låneansökningar. Advisa är en låneförmedlare som hjälper dig att få den bästa räntan för privatlån genom att tillfråga upp till 40 st långivare om låneerbjudanden. 
 • Med tanke på att ett flertal långivare prövar din ansökan maximerar du dina chanser att få ett privatlån beviljat. 
 • Förmedlar privatlån mellan 5 000 – 600 000 kr med en löptid mellan 1 – 15 år.
 • Advisa är en av Sveriges populäraste låneförmedlare just nu med ett kundbetyg på 4,8 av 5 från 3 071 kundomdömen på Trustpilot (2020-08-07).
 • Krav: Minst 18 år. Deklarerad årsinkomst: 120 000 kr. Svag kreditvärdighet på grund av tidigare betalningsanmärkningar behöver inte vara ett hinder.

Optimera dina chanser till lån med Zmarta

 • Zmarta är en låneförmedlare som förmedlar privatlån mellan 5 000 – 600 000 kr med en återbetalningstid mellan 1 – 15 år.
 • Upp till 35 st långivare tillfrågas för att du ska få den bästa chansen till ett lån med låg ränta.
 • Zmarta har ett kundbetyg på 4,7 av 5 från 2 277 kundomdömen på Trustpilot (2020-08-07) och rankas därmed som en av Sveriges populäraste låneförmedlare under 2020.
 • Du behöver inte oroa dig för ett flertal kreditupplysningar då samtliga långivare alltid delar på en gemensam kreditupplysning hos UC. 
 • Krav: Minst 18 år. Deklarerad årsinkomst: 120 000 kr. 

Populära sms lån med hög beviljandegrad 

Snabblån med hög beviljandegrad hos Ferratum

 • Hos Ferratum behöver en svag kreditvärdighet på grund av exempelvis många UC förfrågningar eller tidigare betalningsanmärkningar inte vara ett hinder. Ferratum kan därmed bevilja många ansökningar till skillnad från andra långivare som erbjuder snabblån, så kallade sms lån och kontokrediter.
 • Ansök om en kontokredit mellan 1 000 – 45 000 kr med en flexibel återbetalningstid från 30 dagar. Nominell årsränta uppgår till 39,3. Inga avgifter tillkommer.
 • Kundbetyg på 3,9 av 5 från 501 kundomdömen på Trustpilot (2020-06-15).
 • Direkt utbetalning till Sveriges storbanker, även på vardagskvällar fram till kl. 21 och på helgen mellan kl. 11:00 – 18:00.
 • Krav: Minst 21 år. En deklarerad inkomst, däremot anges inget inkomstkrav.

Långivare som beviljar flest ansökningar 2020

Vilken långivare som beviljar flest ansökningar är svårt att veta, däremot är det möjligt att jämföra långivarnas grundkrav. De flesta grundkrav är snarlika mellan olika långivare, som exempelvis att låntagaren måste vara minst 18 år, sakna skulder hos Kronofogden och inneha en deklarerad inkomst. Däremot skiljer det sig mer kring huruvida långivaren kan acceptera en historik av betalningsanmärkningar. 

Privatlån utan säkerhet har generellt sätt ett inkomstkrav på 120 000 kr, det vill säga en månadsinkomst brutto på 10 000 kr. Däremot anger långivare som erbjuder mindre lån, som ofta kallas sms lån, sällan ett specifikt inkomstkrav.

Om du har svag kreditvärdighet och letar efter en långivare som beviljar många kunder är vår rekommendation att du ansöker om lån via en låneförmedlare. Med tanke på att upp till 40 st långivare prövar din ansökan optimerar du din chanser att hitta en långivare med hög beviljandegrad. Låneförmedlingstjänsten är helt kostnadsfri och du har alltid möjligheten att tacka nej till samtliga låneerbjudanden. En stor anledning till att låneförmedlare har blivit så populära i Sverige är att samtliga långivare som prövar din ansökan alltid delar på en enda kreditupplysning hos UC. Du behöver därmed inte oroa dig för ett flertal kreditupplysningar som försämrar din kreditvärdighet.

Sms lån utan UC som beviljar flest

För dig som är intresserad av att låna ett mindre belopp under en kortare återbetalningstid än 12 månader kan ett snabblån vara en lämplig låneform. Även fast kraven är lägre för mindre lån finns det ingen långivare som erbjuder sms lån som beviljar alla kunder. Långivaren utför alltid en kreditprövning för att försäkra sig om att låntagaren har en tillräckligt god kreditvärdighet för att kunna betala tillbaka lånet. Däremot har du med sms lån möjligheten att ansöka om lån utan UC, vilket innebär att kreditupplysningen antingen utförs hos Creditsafe eller Bisnode Kredit. Ingen information kommer därmed att registreras i UCs register.