Låna pengar på helgen

Låna pengar på en lördag eller söndag med ett så kallat helglån – ett litet och snabbt lån mellan 1.000 – 50.000 kr med direkt utbetalning på helgen. För att kunna låna pengar på helgen utan UC behövs ett bankkonto hos Swedbank, Nordea, SEB eller Handelsbanken. Du behöver även ett giltigt BankID

Filtrera långivarna efter Helglån och kontrollera att långivaren betalar ut pengar direkt till just din bank genom att klicka på Mer information under respektive långivare.

 

Belopp: 123
Löptid: 123
 • Filter:
 • Med betalningsanmärkning
 • Helglån
 • Snabblån utan UC
Sortering:
Vi har hittat st snabblån till dig
Vi har hittat ett snabblån till dig
Inga lån hittades
Visa fler resultat

Månadskostnad är beräknad utifrån ränta och eventuella aviseringsavgifter. Att återbetala tar förutom ränta och aviseringsavgifter även eventuella uppläggningsavgifter med i beräkningen. Kontrollera alltid din ränta och lånekostnad innan du skrivet på ditt låneavtal.

Låna på helgen med direkt utbetalning

För att kunna låna pengar på helgen med direkt utbetalning är en förutsättning att långivaren erbjuder direkt utbetalning till just din bank. Om du har ett bankkonto hos någon av Sveriges storbanker som Swedbank, Handelsbanken, Nordea eller SEB kan du välja mellan ett flertal långivare som erbjuder direkt utbetalning på helgen.

Tänk på följande innan du ansöker om ett helglån

 1. Vad är syftet med ditt lån? Att spontant låna till konsumtion som resor och nöjen under helgen är sällan en bra idé. Vi rekommenderar även att du sätter upp en budget och beräknar att du kan betala tillbaka lånet innan förfallodatumet.
 2. Kontrollera att du har ett giltigt BankID och att du uppfyller långivarens grundkrav. Samtliga långivare ställer kravet att du måste ha en deklarerad inkomst, däremot anger ingen långivare ett specifikt inkomstkrav.
 3. Kontrollera att långivaren erbjuder lån med direkt utbetalning på helgen till din bank. I dagsläget är det möjligt att låna pengar med direkt utbetalning på helgen till privatpersoner som har bankkonto hos Swedbank, SEB, Nordea och Handelsbanken.
 4. Kontrollera att långivaren har öppet. Ferratum erbjuder en av marknadens bästa öppettider, då kundtjänsten behandlar låneansökningar och betalar ut lån mellan kl. 11:00 – 18:00 under både lördagar och söndagar.
 5. Skicka in din ansökan 1 – 2 timmar innan kundtjänsten stänger för att försäkra dig om att din ansökan hinner behandlas innan stängning.

1. Välj lånebelopp och återbetalningstid

Välj ett lånebelopp som passar dig mellan 1.000 – 50.000 kr. Du har möjligheten att välja en återbetalningstid från 30 dagar. 

Tips: Vill du låna pengar i 12 månader eller längre? I så fall bör du undvika dyra helglån utan UC och istället ansöka om ett privatlån med låg ränta

2. Helglån utan UC

Samtliga långivare erbjuder lån utan UC, det vill säga utan att någon kreditupplysning registreras hos UC. Istället använder långivarna alternativa kreditupplysningsföretag som Bisnode Kredit eller Creditsafe.

3. Hitta det billigaste helglånet

Direkt efter att du har valt önskat lånebelopp och återbetalningstid presentera Sveriges populäraste långivare som erbjuder lån utan säkerhet med direkt utbetalning på helgen. 

Då långivarna rangordnas automatiskt efter kundbetyg på Trustpilot är det enkelt att hitta en populär långivare som är omtyckt av kunderna.

Med vår jämförelsetjänst är det även enkelt att hitta det billigaste helglånet. Att återbetala visar lånets totala kostnad inklusive amortering. Förutom ränta beräknas lånets totala kostnad utifrån eventuella månatliga aviseringsavgifter och uppläggningsavgifter.

Låna på helgen med BankID

Tack vare BankID är det möjligt att låna pengar med direkt utbetalning på helgen, utan att behöva besöka något bankkontor. I dagsläget erbjuder samtliga långivare möjligheten att slutföra hela ansökningsprocessen online på långivarens hemsida. 

När du signerar din ansökan med BankID får oftast besked direkt, om din ansökan inte går vidare till manuell prövning.

Saknar du BankID? Kontakta din bank för mer information om hur du registrerar dig för E-legitimation.

 

Populära långivare 2023

Ferratum

 • Ferratum erbjuder möjligheten att låna pengar direkt på helgen till ditt konto hos Swedbank, Nordea, SEB eller Handelsbanken.
 • Kundtjänsten har öppet både lördagar och söndagar mellan kl. 11:00 – 18:00. 
 • Ansök om en flexibel kontokredit mellan 1 000 – 45 000 kr. Kontokrediten har en årsränta på 39,3 %.
 • Ferratum har under lång tid varit en av Sveriges populäraste långivare inom mindre lån och kontokrediter. 
 • Krav: +21 år. Ingen betalningsanmärkning får vara yngre än 6 månader.