Nya sms lån och snabblån

Hitta alla nya snabblån och sms lån – juli 2021. Vi har analyserat den svenska lånemarknaden för att hitta alla nya aktörer som erbjuder nya smslån som du kan signera direkt med BankID. Du har möjligheten att låna 1.000 – 50.000 kr med en löptid från 30 dagar. 

Belopp: 123
Löptid: 123
  • Filter:
  • Med betalningsanmärkning
  • Helglån
  • Snabblån utan UC
Sortering:
Vi har hittat st snabblån till dig
Vi har hittat ett snabblån till dig
Inga lån hittades
Visa fler resultat

Månadskostnad och Att återbetala är beräknad utifrån både ränta och eventuella uppläggningsavgifter och månatliga aviseringsavgifter. Tänk på att kontrollera din exakta lånekostnad hos respektive långivare innan du skriver under låneavtalet.

Räntor uppdaterade 2021-07-15.

Några av följande lån är högkostnadskrediter

Lån med en effektiv ränta över 30 % är högkostnadskrediter. Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

Jämför nya sms lån med Finansis

Med Finansis är det enkelt att få koll på nya aktörer som erbjuder sms lån med låg ränta. Hos Finansis hittar du endast seriösa långivare som har tillstånd att förmedla konsumentkrediter från Finansinspektionen. Du kan därmed känna dig trygg när du jämför nya lån med vår jämförelsetjänst.

Alla nya sms lån utan UC 2021

Vi granskar kontinuerligt den svenska lånemarknaden för att hitta nya aktörer som erbjuder nya snabblån utan UC. Kom ihåg att använda vår jämförelsetjänst för att jämföra nya aktörers ränta och avgifter mot några av Sveriges populäraste och mest erfarna långivare på den svenska marknaden.

Sms lån upp till 5 000 kr hos Saldo

Under 2020 lanserades varumärket Saldo som erbjuder en kontokredit upp till 5 000 kr med en nominell årsränta på 39,0 %. Med en kontokredit får du tillgång till en ekonomisk buffert som du kan använda för oförutsedda utgifter. Du betalar endast ränta du väl utnyttjar krediten.

Ansök om ett nytt snabblån hos Saldo

  • Saldo erbjuder alla nya kunder en flexibel kontokredit mellan 1 000 – 5 000 kr. Betala av lånet när det passar dig, som kortast 30 dagar.
  • Direkt utbetalning till Swedbank, SEB, Nordea, Danske Bank och Handelsbanken.
  • Kreditupplysning med Bisnode.
  • Har ett kundbetyg på 4,7 av 5 från 512 st kundomdömen på Trustpilot (2021-07-15).
  • Varumärket drivs av Tact Finance AB som har tillstånd att bedriva konsumentkrediter från Finansinspektionen.
  • Krav: Minst 20 år. Inga betalningsanmärkningar.

Vad är för- och nackdelarna med nya snabblån aktörer?

Konsumenter som är intresserade av ett snabbt lån är ofta intresserad av ett veta om det finns några nya snabblån på marknaden. Vilket inte är konstig med tanke på att nya långivare kan erbjuda förmånliga lånevillkor för att ta sig in på en ny marknad. Förr i tiden var det vanligt att långivarna erbjöd nya kunder ett sms lån utan ränta och avgifter upp till 30 dagar, detta är dock oerhört ovanligt sedan den nya lagen om räntetak på 40 % infördes september 2018.

Den främsta nackdelen är att nya långivare sällan har många kundomdömen på tredjepartsajter som Trustpilot. Det kan därmed vara svårt att veta om den nya aktören erbjuder en professionell kundtjänst och en snabb hantering och utbetalning av lån. Det kan därmed vara en smartare idé att ansöka om ett lån hos exempelvis Smspengar, som har ett kundbetyg på 4,7/5 från 961 kundomdömen på Trustpilot (2020-06-06). 

När passar sms lån och finns det bättre alternativ?

Sms lån är en så kallad högkostnadskredit då den nominella årsräntan oftast uppgår till cirka 39,0 %. Sedan regeringen införde en ny lag om räntetak den 1 september 2018 får den nominella årsräntan inte överstiga 40,0 %, vilket har bidragit till att flesta långivare erbjuder en ränta på strax under 40,0 %. Förutom ränta tillkommer det även ofta både aviseringsavgifter och uppläggningsavgifter hos de flesta långivare.

På grund av den relativt höga lånekostnaden passar denna låneform bäst för dig som vill låna ett mindre belopp på cirka 1.000 – 10.000 kr under en kortare återbetalningstid än 12 månader. Om du är intresserad av att låna pengar under längre än 12 månader är vår rekommendation att du ansöker om ett privatlån med en låg ränta som bestäms individuellt utifrån dina ekonomiska förutsättningar. Med god kreditvärdighet kan du förvänta dig en ränta på cirka 4,0 – 6,0 %.