Snabblån och sms lån med direkt utbetalning till Swedbank

Jämför Sveriges bästa långivare som erbjuder snabblån och sms-lån med direkt utbetalning till Swedbank, även på kvällen fram till kl.21:00 och på helgen under både lördagar och söndagar. Låna pengar utan UC direkt till ditt Swedbank-konto och signera med BankID

Populära lån med direktutbetalning till Swedbank

Direkt utbetalning med Ferratum

  • Ferratum är en av Sveriges mest populära långivare som erbjuder sms-lån och snabblån med direkt utbetalning till Swedbank, även på kvällen fram till kl.21:00 och på helgen under både lördagar och söndagar mellan kl. 11:00 – 18:00.
  • Topp-betyg på Trustpilot med ett kundbetyg på 3,9/5 från 498 kundomdömen (2020-03-25).
  • Erbjuder en kontokredit mellan 1.000 – 30.000 kr. Ansök om sms-lån dygnet runt på Ferratums hemsida och signera din ansökan direkt med BankID.
  • Låna till en årsränta på 39,3 %. Till skillnad från de flesta konkurrenterna har Ferratum en kontokredit utan tillkommande avgifter.
  • Alla kreditupplysningar utförs med Creditsafe. Ingen information kommer därmed att registreras i UCs register.
  • Krav: +21 år. En deklarerad inkomst. Ansök trots betalningsanmärkningar (ingen anmärkning får vara yngre än 6 månader).

Låna pengar direkt till Swedbank med Mobillån

  • Hos Mobillån kan du ansöka om en flexibel kontokredit mellan 1.000 – 30.000 kr men en återbetalningstid från 30 dagar. Signera ditt sms-lån direkt med BankID och få pengarna utbetalda direkt till ditt Swedbank-konto.
  • Låna till en årsränta på 39,3 %. Uppläggningsavgiften är 320 kr, uttagsavgiften är 49 kr och den månatliga aviseringsavgiften uppgår till 35 kr.
  • Alla kreditupplysningar utförs anonymt hos Creditsafe. Mobillån erbjuder därmed lån utan UC med direkt utbetalning till Swedbank.
  • Krav: Minst 18 år. Deklarerad inkomst. Betalningsanmärkningar accepteras inte.

Snabblån med direkt utbetalning 

Direkt utbetalning innebär att långivaren kan överföra pengarna direkt till ditt konto efter att lånet har beviljats. Med tanke på att konsumenter som ansöker om snabblån prioriterar en snabb utbetalning är det vanligt att långivarna erbjuder direkt utbetalning till en eller flera banker. Vi har hittat två långivare på den svenska marknaden som erbjuder sms lån med direkt utbetalning till ditt konto hos Swedbank.

Lån utan UC med direkt utbetalning till Swedbank

De flesta långivare som har nischat in sig mot små och snabba lån erbjuder möjligheten att låna pengar utan UC. Utan UC innebär att långivaren inte använder UC för kreditupplysningar. Observera dock att långivare alltid utför en kreditprövning för att försäkra sig om låntagarens kreditvärdighet. Långivare som erbjuder lån utan UC samarbetar därmed istället med något annat kreditupplysningsföretag, exempelvis Creditsafe.

Både Ferratum och Mobillån erbjuder lån utan UC med direkt utbetalning till ditt Swedbank-konto

Snabblån till Swedbank på kvällen

Tack vare BankID är det möjligt att ansöka om snabblån och smslån med direkt utbetalning till Swedbank på kvällen. Ferratum har en av marknadens bästa öppettider och erbjuder möjligheten att låna pengar fram till kl. 21:00 på vardagar. Vi rekommenderar att du ansöker minst en timme innan kundtjänsten stänger för att långivaren ska få tid att behandla din låneansökan.

Sms lån direkt till Swedbank på helgen

Hos Ferratum har du möjligheten att låna pengar snabbt med direkt utbetalning till Swedbank under både lördagar och söndagar då kundtjänsten har öppet mellan kl. 11:00 – 18:00. Tänk på att ansöka i god tid innan kundtjänsten stänger för att försäkra dig om att långivaren hinner behandla din ansökan och utföra utbetalningen. 

För- och nackdelarna med snabblån

En av de största fördelarna med snabblån är den snabba ansökningsprocessen med BankID och möjligheten att få pengarna utbetalda direkt till kontot, även på kvällar och på helgen. Till skillnad mot privatlån där återbetalningstiden är som kortast 12 månader har du möjligheten att välja en kortare återbetalningstid på exempelvis 30 eller 60 dagar.

Den största nackdelen är den relativt höga räntan som oftast uppgår till cirka 35,0 – 39,0 %. Efter den nya lagen om räntetak på konsumentkrediter som infördes september 2018 får den nominella årsräntan inte överstiga 40,0 %. Den nya lagen har därmed bidragit till förmånligare villkor för snabblån.