Sms lån dygnet runt

I dagsläget finns det ingen långivare som erbjuder snabblån eller sms lån med utbetalning dygnet runt, däremot finns det långivare som betalar ut lån mellan kl. 08:00 – 21:00 på vardagar och mellan kl. 11:00 – 18:00 på helgen. Du har alltid möjligheten att ansöka om sms lån dygnet runt på långivarens hemsida där du kan signera direkt med BankID.

Belopp: 123
Löptid: 123
  • Filter:
  • Med betalningsanmärkning
  • Helglån
  • Snabblån utan UC
Sortering:
Vi har hittat st snabblån till dig
Vi har hittat ett snabblån till dig
Inga lån hittades
Visa fler resultat

Månadskostnad tar förutom ränta även eventuella aviseringsavgifter med i beräkningen. Att återbetala tar i tillägg eventuella uppläggningsavgifter och utbetalningsavgifter med i beräkningen. Kontrollera din exakta lånekostnad hos respektive långivare innan du skrivet på ditt låneavtal.

Hitta billiga sms lån dygnet runt med Finansis

Med Finansis är det enkelt att hitta ett billigt sms lån som du kan ansöka om dygnet runt på långivarens hemsida. Långivaren kommer behandla din ansökan så fort som kundtjänsten öppnar. 

Hos Finansis hittar du endast Sveriges populäraste långivare inom snabblån med höga kundbetyg enligt oberoende tredjepartstjänster som Trustpilot. Samtliga långivare är registrerad hos Finansinspektionen och följer den svenska lagstiftningen för konsumentkrediter. Sedan regeringen införde den nya lagen om räntetak september 2018 är det enkelt att låna ett mindre belopp till en rimlig ränta.  

1. Välj lånebelopp och återbetalningstid

Välj ett lånebelopp som passar dig mellan 1 000 – 45 000 kr.

Samtliga långivare erbjuder möjligheten att välja en återbetalningstid från 30 dagar. De flesta långivare erbjuder en kontokredit, vilket innebär att du får tillgång till en ekonomisk buffert som du kan utnyttja vid behov. Du betalar endast när du väljer att utnyttja krediten.  

2. Ansök utan UC

Filtrera efter Snabblån utan UC för att endast jämföra långivare som erbjuder lån utan UC. Långivare som inte använder UC samarbetar oftast med kreditupplysningsföretaget Creditsafe. Fördelen är att ingen information registreras i UCs register som annars hade legat kvar under 12 månader.

3. Med betalningsanmärkningar

Kryssa i Med betalningsanmärkning för att endast långivare som erbjuder lån trots betalningsanmärkningar. Om du har någon betalningsanmärkningar som är ygnre än 6 månader kan det bli svårt att få ett lån beviljat.

 

4. Hitta det billigaste lånet 

Långivarna rangordnas automatiskt efter kundbetyg på Trustpilot, det är därmed enkelt att hitta ett lån från en populär långivare som erbjuder snabblån dygnet runt på långivarens hemsida.

Att återbetala som visar hur mycket du kommer behöva betala tillbaka till långivaren under löptiden inklusive amortering. Det är därmed enkelt att förutom ränta även jämföra lånens totala kostnader.

Under Mer information finner du mer information om exempelvis långivarens grundkrav, vilket kreditupplysningsföretag som används och kundtjänstens öppettider. 

Signera din ansökan med BankID

Tack vare BankID är det möjligt att ansöka om snabblån dygnet runt på långivarens hemsida. Du kan alltid slutföra hela ansökningsprocessen online och du behöver inte besöka något bankkontor. 

Tänk dock på att långivaren endast behandlar låneansökningar under kundtjänstens öppettider. 

Långivare med hög kundnöjdhet

Smspengar

Smspengar

  • Hos Smspengar kan du ansöka om sms lån dygnet runt på hemsidan. Smspengar behandlar din ansökan så fort som kundtjänsten öppnar.
  • Kundtjänsten är öppet på vardagar mellan kl. 08:00 – 16:00.
  • Ansök om en kontokredit mellan 1 000 – 30 000 kr med en flexibel  löptid från 30 dagar.
  • Årsräntan är 42,5 %.
  • Smspengar har ett kundbetyg på 4,7 av 5 från 1 165 kundomdömen på Trustpilot (2023-05-17).
  • Direkt utbetalning till dig som har bankkonto hos någon av Sveriges större banker.