Lån utan ränta

Jämför Sveriges bästa räntefria lån 2019. Vi har sammanställt Sveriges populäraste långivare som erbjuder alla nya kunder möjligheten att låna pengar utan ränta och avgifter. I dagsläget är det möjligt att låna 10.000 – 300.000 kr räntefritt i 14 dagar.

Populära privatlån utan ränta 2019

Låna pengar räntefritt i 14 dagar med Bynk

  • Hos Bynk har du nu möjligheten att låna pengar räntefritt i 14 dagar som ny kund. Du har möjligheten att låna 10.000 – 300.000 kr helt utan ränta och avgifter. Bynk är därmed den enda långivaren i Sverige som erbjuder privatlån utan ränta. 
  • Med Bynk-appen kan du bland annat pausa återbetalningen och ändra återbetalningstid.
  • Bynk har ett kundbetyg på 8,1/10 från 160 kundomdömen på Trustpilot (2019-08-01). 
  • Hos Bynk får du alltid svar direkt och pengarna betalas ut till ditt konto inom 1 – 2 bankdagar.
  • Krav: Minst 20 år. Årsinkomst på 120.000 kr.

Är det möjligt att låna pengar utan ränta?

Innan hösten 2018 var det vanligt att långivare nischade mot snabblån, så kallade sms lån, erbjöd alla nya kunder möjligheten att låna pengar utan ränta i 14 alternativt 30 dagar. Lånet var kostnadsfritt och saknade avgifter om kunden betalade tillbaka lånet före förfallodatumet. När regeringen införde den nya lagen om räntetak på 40,0 % den 1 september 2018 tog de flesta långivare bort denna möjlighet på grund av minskade vinstmarginaler. Nu för tiden är det därmed ovanligt att hitta sms lån och snabblån utan ränta. 

Vilka långivare erbjuder räntefria lån?

Vi har inte hittat någon långivare på den svenska marknaden som erbjuder snabblån eller sms lån utan ränta, däremot erbjuder långivaren Bynk ett räntefritt privatlån upp till 14 dagar. Hos Bynk har du möjligheten att slutföra ansökningsprocessen online med BankID och du får alltid svar direkt. Pengarna betalas oftast ut till ditt konto inom en bankdag. Om du är intresserad av att låna pengar i längre än 14 dagar erbjuder Bynk privatlån med individuell räntesättning mellan 3,95 – 19,95 %.

Vanliga frågor

Hur länge kan jag låna pengar räntefritt?

I dagsläget har du möjligheten att låna pengar utan ränta och avgifter i 14 dagar hos långivaren Bynk. Vi har inte hittat någon långivare som erbjuder räntefria lån upp till 30 dagar.

Finns det sms lån utan ränta?

Vi har inte hittat någon långivare på den svenska marknaden som erjuder sms lån utan ränta till nya kunder. 

Finns det lån utan UC utan ränta?

Vi har inte hittat en enda långivare på den svenska marknaden som erbjuder ett räntefritt lån utan UC. Däremot är det förmånligare än tidigare att låna pengar utan UC efter den lagen om räntetak som infördes den 1 september 2018. Den nya lagen innebär att ingen långivare får ta ut en en högre nominell årsränta än 40,0 %. 

Finns det snabblån utan ränta?

Vi har inte hittat en enda långivare i Sverige som erbjuder nya kunder snabblån utan ränta. 

Finns det privatlån utan ränta?

Långivaren Bynk erbjuder ett räntefritt privatlån till nya kunder. Lånet är räntefritt och utan avgifter om du betalar tillbaka pengarna inom 14 dagar.

Hur kan långivare erbjuda räntefria lån?

På grund av den tuffa konkurrensen mellan långivare inom snabblån var det tidigare vanligt att långivare erbjöd alla nya kunder första lånet räntefritt upp till 30 dagar. Det räntefria lånet fungerade därmed som ett välkomsterbjudande för att locka nya kunder. Sedan den nya lagen om räntetak infördes den 1 september 2018 har de flesta långivare tagit bort detta erbjudande. Däremot innebär den nya lagen förmånligare villkor för konsumenter som vill låna pengar till låg ränta, då den nominella årsräntan inte får överstiga 40,0 %.