Nya lån utan UC 2020

Hitta alla nya lån utan UC 2020 med Creditsafe och Bisnode Kredit. Vi undersöker kontinuerligt den svenska lånemarknaden för att hitta nya aktörer som erbjuder lån utan UC kreditupplysning med en snabb ansökningsprocess och utbetalning.

Belopp: 123
Löptid: 123
  • Filter:
  • Med betalningsanmärkning
  • Helglån
  • Direkt utbetalning
Visa fler resultat

Att återbetala visar lånets totala kostnad inklusive amortering och eventuella uppläggningsavgifter och aviseringsavgifter. Kom ihåg att alltid kontrollera din exakta lånekostnad under ansökningsprocessen. 

Räntor uppdaterade 2020-12-05.

Några lånen är högkostnadskrediter

Lån med en effektiv ränta över 30 % är högkostnadskrediter. Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

Hitta ett nytt lån utan UC med Finansis

Med Finansis är det enkelt att hitta ett nytt lån utan UC 2020. Vi jämför endast Sveriges populäraste långivare som erbjuder konsumentkrediter med förmånliga villkor och som är registrerade hos Finansinspektionen. Du kan därmed känna dig trygg när du jämför lån med Finansis.

Alla nya lån 2020 utan UC

Hittills under 2020 har det lanserats en ny långivare. Detta är långivaren Saldo som erbjuder en flexibel kontokredit upp till 5 000 kr. Saldo har över 10 års erfarenhet från den finska marknaden. 

Saldo

  • Ansök om en kontokredit mellan 1 000 – 5 000 kr med en återbetalningstid från 30 dagar.
  • Erbjuder direkt utbetalning till dig som har konto hos Handelsbanken, Danske Bank, Nordea, SEB eller Swedbank.
  • Alla kreditupplysningar utförs med Bisnode Kredit.
  • Pluskan har ett kundbetyg på 4,6/5 från 501 st kundomdömen på Trustpilot (2020-12-05).
  • Tact Finance AB driver varumärket Saldo med tillstånd från Finansinspektionen.
  • Krav: Minst 20 år. Inga betalningsanmärkningar.

Nya lån utan UC med Creditsafe

Med tanke på att Creditsafe är det det populäraste alternativet till UC för kreditupplysningar är det inte konstigt att många privatpersoner letar efter nya lån med Creditsafe. Creditsafe är ett av Sveriges ledande kreditupplysningsföretag som varit aktivt sedan starten 1997. I dagsläget bedriver Creditsafe verksamhet i 12 länder och har över 100 000 kunder.

Nya lån utan UC med Bisnode Kredit

Bisnode Kredit är ett svenskt kreditupplysningsföretag som är experter på att ta fram kredit- och affärsinformation. I dagsläget är Bisnode Kredit aktiva i 19 europeiska länder. Till skillnad mot Creditsafe är det inta lika många långivare som erbjuder lån med Bisnode.

En omtyckt långivare som använder Bisnode för alla kreditupplysningar är Monetti. Långivaren Monetti har sedan 2006 erbjudit mindre lån med snabb hantering och utbetalning. 

Nackdelar med nya lån aktörer 

Tänk på att det är inte alltid en fördel att ansöka om ett nytt lån utan UC hos en ny aktör. Nya långivare har sällan många kundomdömen på Trustpilot vilket gör det svårt att veta om långivaren erbjuder en snabb hantering och utbetalning och en professionell utlåningstjänst. Det kan därmed vara en fördel att ansöka om lån hos en mer erfaren aktör som exempelvis Ferratum. Långivaren Ferratum har erbjudit konsumentkrediter i Sverige sedan 2005 och har under lång tid varit en av Sveriges populäraste alternativ när det kommer till små lån utan säkerhet.

För- och nackdelar med lån utan UC

Tänk på att lån utan UC är en så kallad högkostnadskredit som ofta går under namnet snabblån. Denna låneform klassas som en högkostnadskredit på grund av att den nominella årsräntan ofta uppgår till cirka 39,0 %. Sedan den nya lagen om räntetak infördes september 2018 får den nominella årsräntan inte överstiga 40,0 %. Det är dock inte enbart ränta som är en del av lånekostnaden. De flesta långivare tar ut avgifter i form av uppläggningsavgifter och aviseringsavgifter. Uppläggningsavgiften uppgår oftast till cirka 400 – 500 kr medan aviseringsavgiften ofta uppgår till cirka 30 – 40 kr per månad. Om du vill undvika avgifter helt kan vi rekommendera långivaren Ferratum som är en av få långivare i branschen som erbjuder deras kontokredit helt utan avgifter.

Med denna bakgrund passar denna låneform bäst för privatpersoner som vill låna ett mindre belopp på cirka 1.000 – 20.000 kr under en kortare avbetalningstid på exempelvis 60 eller 90 dagar. Till skillnad mot privatlån som oftast har en lägsta återbetalningstid på 12 månader kan du med lån utan UC välja en flexibel återbetalningstid från 30 dagar.